Evropsko proleće puni džepove fudbalera Crvene zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.11.2017.
09:14
Izvor: Sportske.net. zurnal.rs

Pobedom nad BATE Borisovim fudbaleri Crvene zvezde obezbedili bi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope, a klub je za takav scenario spremio posebne premije.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Lider domaćeg prvenstva u četvrtak gostuje ekipi BATE Borisova u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope i eventualnom pobedom mogao bi da overi plasman u narednu rundu takmičenja.

Crveno-beli su pre početka grupne faze ustanovili iznose premija za pobede u grupnoj fazi Lige Evrope tako da je svaki igrač već zaradio 7.000 evra na konto trijumfa u Kelnu.

Ukoliko izabranici Vladana Milojevića ostvare pobedu u Borisovu sledi im ista cifra, ali to neće biti sve. Klub je odlučio da svakog igrača nagradi sa dodatnih 15.000 evra u slučaju da se već u Belorusiji izbori evropsko proleće.


Za prosečnog građanina naše zemlje cifra od 22.000 evra izgleda fantastično, ali treba imati u vidu da će Crvena zvezda od eventualnog plasmana u eliminacionu fazu LE prihodovati dodatnih 800.000 evra tako da klub neće imati problema da isplati obećane premije.

Ako tome dodamo da je Zvezda već inkasirala 360.000 evra na ime pobede nad Klenom i još 240.000 evra zahvaljujući remijima sa BATE Borisovim i Arsenalom, onda dolazimo do sume od 600.000 evra koju su igrači već uneli u klupsku kasu.

Utakmica 5. kola Lige Evrope između BATE Borisova i Crvene zvezde igra se u četvrtak, 23. novembra od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 21.11.2017
11:36

Evropsko prolece fudbalerima pravog srpskog sampiona mnogo para donece. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.