Famozna "TE-TA" priprema, Zvezda spremna za Ludogorec!

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.01.2020.
23:04
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

"Crveno-beli" odradili poslednji trening pred duel sa Bugarima.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Sutrašnja utakmica protiv Ludogoreca od 15 časova po srpskom vremenu, uz direktan TV prenos, za fudbalere Crvene zvezde je najjači test do sada u pripremnom periodu.

Kompletan večernji trening bio je posvećen tehničko-taktičkoj (TE-TA) pripremi za taj meč.

Celokupno vreme od završetka popodnevnog odmora prošlo je u pripremi sutrašnje utakmice protiv višestrukog prvaka Bugarske. Sastanak, pa tehničko-taktička priprema kroz veoma intenzivan rad, siže je popodnevnog treninga.

Stanković je kao i obično objasnio sve zahteve meča, zatim je kondicioni trener zagrejao igrače koje je čekao situacioni trening na skraćenom i celom terenu a sve u funkciji zatezanja svih linija tima pred sutrašnju najjaču proveru na pripremama.

Šef struke je zahtevao jak ritam, agresivnost, koncentraciju i naravno sva potrebna prostorna pomeranja koja njegova igra zahteva.

Bilo je dobrih akcija, brzih reakcija i golova, ali i čvrste igre u odbrani. Stručni štab davao je pravovremene instrukcije, radio tokom igre i potrebne korekcije koje su igrači usvajali.

Crvena zvezda je spremna za sutrašnji duel sa starim znancem iz Bugarske koji se od 15 časova po srpskom, a 17 po lokalnom vremenu igra na terenu SC "Regnum" i to uz direktan televizijski prenos na Zvezda TV, zvaničnom Jutjub kanalu kluba i Areni sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke