Filip Stevanović analizira Mesijevu tehniku šuta!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.09.2020.
14:08
Izvor: Sportske.net, fss.rs

I Natho mu pomaže u tome, pa je za očekivati je da se to ponovo vidi i na Partizanovim utakmicama.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije uručio je fudbaleru Partuzana Filipu Stevanoviću ručni sat kao poklon za najlepši gol kola, još iz prošle sezone, protiv Spartaka u Subotici, kada je Partuizan poražen sa 3:2.

Zbog pandemije koronavirusa uručenje ovog poklona je odloženo, pa je okupljanje mlade reprezentacije Srbije iskorišćeno i za podsećanje na taj Stevanovićev gol.

''Ostao sam posle treninga sa Natkom da vežbam izvođenje prekida i kada sam pogodio, Savo Milošević mi je dobacio 'ajde da te vidim sutra na utakmici'. Obećao sam mu da ću i protiv Spartaka postići gol, samo da nam sudija svirne neki slobodan udarac. Tako je i bilo.

Zahvaljujem se svim članovima žirija koji su glasali za mene i nadam se da ću i ove sezone što češće biti u konkurenciji za Gol kola'', rekao je Stevanović, a prenosi zvanični sajt FSS.

S tim u vezi, Stevanović je otkrio i da pokušava da pronikne u tehniku šuta Lea Mesija kada izvodi slobodne udarce.
-
-

''Ranije sam se divio Ronaldinju, sada pratim pažljivo način na koji Mesi prilazi lopti i njegovu tehniku šuta. Drago mi je što imam Natka pored sebe, često ostajemo posle treninga i vežbamo izvođenje slobodnih udaraca. Moram da priznam da je još uvek uspešniji od mene, ali nijanse su u pitanju.

Uvek mi priđe, posavetuje me, kaže šta bih mogao da korigujem.

Imam svoj stil koji koristim od malih nogu i sada samo usavršavam određene tehničke elemente. Ne bavim se previše analizom golmana, uvek znam unapred kako ću i gde da šutiram'', izjavio je Stevanović, koji zbog povrede nije mogao da pomogne ''Orlićima'' ni u Letoniji, ali ni večeras protiv Bugarske u Gornjem Milanovcu.
-
Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 08.09.2020
20:05

Fico, prolazno vrijeme ti je lose, STAGNIRAS, ako mlad i talentovan igrac dobro radi , on MORA svaku narednu utakmicu odigrati bolje od prethodne, to se kod tebe ne vidi, a vidjelo se svojevremeno kod Save ili Mitrovica, Pavlovica....

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 08.09.2020
16:13

Ма Меси анализира његову хахаха клуб којег на вештачком дисању држе медији.