FK Radnički Niš – Predsednik založio stan za skidanje blokade!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.08.2014.
19:42
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Situacija u Radničkom iz Niša nije baš na zavidnom nivou što se finansija tiče, a da bi ''skinuo'' blokadu predsednik tog kluba, Vidak Perović, založio je svoj stan.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Došlo je vreme da se napravi presek stanja u Radničkom iz Niša što se tiče finansija, a ustanovilo se da Radnički duguje 1,2 miliona evra, rekao je danas Vidak Perović, predsednik kluba sa Čaira.

Presek stanja, ukupan dug Radničkom prema papirima je 1.200.000 evra.“, rekao je Vidak Perović na redovnoj konferenciji za novinare.

Pri stupanju na dužnost predsednika kluba dočekala me je blokada od 10 miliona dinara. To sam nekako uspeo da skinem, gde sam založio svoj stan. Onda smo počeli da radimo.“

On je još dodao da je klub najveći deo od pomenutih 1,2 miliona duga zabeležio u periodu od 2004. godine do 2012. godine, kao i da je bilo dosta štetnih ugovora po klub.

„Jedan od takvih je sa firmom "Ticketline" gde je provizija 13%, ali kada proračunate ispada čak 34%. Jednostrano smo raskinuli taj ugovor, pa smo sa Turističkom organizacijom Niša napravili ugovor gde nas košta 3%. Napravili smo reprograme sa "Mondoramom". Sa Studentskim centrom smo napravili ugovor oko ishrane fudbalera, zatim zbog raskida ugovora sa Strahinjom Petrovićem smo dobili 20.000 evra. Za sada toliko, nekom drugom prilikom, puno više“, završio je predsednik Radničkog, Vidak Perović.

Radnički gostuje Crvenoj Zvezdi u prvom kolu nacionalnog šampionata, a meč se igra u subotu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke