FS RZS obeležio četvrt veka postojanja

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.12.2017.
23:32
Izvor: Sportske.net, fsrzs.rs

Najveći savez koji bitiše u sklopu Fudbalskog saveza Srbije obeležio je četvrt veka postojanja. Najboljima uručene "Zlatne plakete".

fsrzs.rs
fsrzs.rs

Povezane vesti

Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije održao je juče u Kragujevcu Skupštinu koja je pored redovnog imala i svečani deo.

Svečani deo Skupštine FS RZS bio je posvećen obeležavanju 25 godina postojanja najvećeg Saveza koji funkcioniše u okviru srpske kuće fudbala.

Na početku svečanog dela prisutnima se obratio generalni sekretar FS Srbije Jovan Šurbatović.

"Čestitam jubilej u ime FSS i predsednika Slaviše Kokeze. Saradnja sa FSRZS bila je sjajna, ali očekuje nas još mnogo posla. Biće akcija i kampanja, podela sportske opreme i rekvizita. Šabac i Gornji Milanovac iduće godine biće bogatiji za terene sa veštačom travom", rekao je Šurbatović.

Povodom obeležavanja 25 godina postojanja FS RZS uručeno je osamnaest "Zlatnih plaketa", a među nagrađenima su bili predsednik Mačve Ivica Kralj, trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović, fudbalske sudije Nenad Đokić (Užice) i Bojan Nikolić (Kragujevac)...

Posebnu zahvalnost FS Regiona zapadne Srbije izrazio je svim reprezentativcima sa područja FSRZS koji su dali značajan doprinos za plasman "Orlova" na Svetsko prvenstvo u Rusiju: Vladimiru Stojkoviću, Nemanji Matiću, Luki Milivojeviću, Filipu Kostiću, Matiji Nastasiću, Aleksandru Mitroviću, Ademu Ljajiću i Nikoli Maksimoviću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke