FSS: "Odlaganje izbora u OKS pokazalo da smo bili u pravu"

Autor: Beta Beta
sreda 28.12.2016.
20:12
Izvor: Beta

Fudbalski savez Srbije (FSS) zahvalio je danas na podršci i pozvao na razgovor članove Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) povodom promene Statuta i izbora u toj organizaciji.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Zahtev FSS-a za odlaganje Izborne sednice je ranije odbijen, a na današnjoj Skupštini OKS nije izabran novi predsednik zbog nedostatka kvoruma.

"Zahvaljujemo svim sportskim savezima koji su nas podržali u nameri da se obezbede fer i pošteni uslovi za izbor novog predsednika OKS", navodi se u saopštenju FSS.

Kako piše u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije, neodržavanje Izborne skupštine OKS je "očigledna potvrda opravdanosti razloga navedenih u inicijativi FSS-a".

FSS je pozvao članove Skupštine na dijalog sa ciljem da se prevaziđe nastala situacija i zakazivanja nove sednice na kojoj će biti donete izmene i dopune Statua OKS, koje će kako je saopšteno "omogućiti poštenu izbornu utakmicu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 29.12.2016
11:40

Na silu postavljaju Božu Maljkovića na čelo OKS, zapretili su delegatima da se ne pojavljuju, juče nije bilo kvoruma. Koga to bre FSS proziva da je godinama biran u OKS na nelegalan način? Možda Ivana Ćurkovića, svog člana međunarodne komisije za kontakt sa FIFA i UEFA, ili legendu Vladu Divca? Ti ljudi u FSS nemaju ni stida ni srama, sve će učiniti da ispune želje svog nalogodavca.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 28.12.2016
22:57

Samo je nejasno da li su ostali sportski savezi imali izbora da vi ne budete u pravu. Ostalo nije vredno pominjanja. Ostalim savezima ste verovatno morali vi da otvorite oci jer ste savez za primer decenijama unazad (da ne nabrajam sta se sve desavalo kod vas samo u poslednjih dvadeset godina). Ajde bre...