FSS pokrenuo postupak protiv Miloševića, Partizan u hendikepu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 04.09.2020.
15:44
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crno-beli" na naredna dva meča neće moći da računaju na Sejdubu Sumu.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Savo Milošević jeste napustio Partizan, ali FSS nije zaboravio na njegovo ponašanje na utakmici protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Disciplinska komisija FSS pokrenula je postupke protiv Miloševića, ali i FK Vojvodina zbog incidenata na Karađorđu, prenosi Sportski žurnal.

Domaćem klubu na teret se stavljaju slaba organizacija meča, prisustvo navijača ispred tri ulaza, skandiranje, vređanje i bačena baklja na tribine.

Sa druge strane, Milošević se nesportski ponašao, isključen je za vreme meča, uputio niz pogrdih reči službenim licima i zbog toga se našao na udaru Disciplinskog pravilnika FSS.

Sejduba Suma je takođe izvukao "deblji kraj", pa će zbog crvenog kartona pauzirati dva meča.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale Mladenovic
Friday, 04.09.2020
22:37

Dovedite Docića on treba da bude prioritet.Ma koliko da Čuka traži čovek vredi.Sa njim i Zdelarom sredili bi 70% odbrane i sredine .Izuzetno odgovoran,dobar u odbrani još bolji kao asistent i strelac,izvaredan pregled igre i tačan pas.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 04.09.2020
20:37

A kad ce jugoslovenski fudbalski klub partizan da bude kaznjen zbog onog sramnog transparenta na stadionu JNA.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 04.09.2020
19:25

Samo nek' nisu protiv Lalatovića za ulaske u teren, za obraćanje pomoćnom sudiji i pentranje po ogradi, nek' nisu kapitena zvezdine novosadske filijale za lakat u glavu Sumi, nek' nisu Boaćiju za tetoviranje kramponima golmana tsc po stomaku. To je sve pošteno i po pravilima samo još čekamo tu proslavu zvezdine titule.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 04.09.2020
16:09

Za onako divljacko ponasanje samo dve utakmice. Doce dan kad vise nece biti pocasnog Predsednika FSS koji se jos uvek pita za sve.

avatar
Gogi-11
Friday, 04.09.2020
16:03

Kazna za Vojvodinu zbog navijaca na kapiji u redu ali gde je kazna za transparet i kasnjenje utakmice na jna ko je postavio transparent ako navujaca nema na stadionu...? Objavite kom i ako ste grobarski portal