Fudbaler Novog Pazara spreman da ide na - poligraf

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.04.2017.
14:50
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ekipa Novog Pazara nalazi se u sve težoj situaciji, šanse za opstanak u Superligi su iz kola u kolo sve manje, ali posle debakla u duelu sa Bačkom pojavio se još jedan problem.

Epa/Facundo Arrizabalaga/Sportske.net
Epa/Facundo Arrizabalaga/Sportske.net

Povezane vesti

Podsetimo, na startu plej-aut faze takmičenja, Novi Pazar je poražen od Bačke sa 4:0, a možda i ključni detaj dogodio se već u petom minutu ovog meča, kada je Tasić iz Novog Pazara zaradio direktan crveni karton.

Brojčano oslabljeni gosti do kraja meča nisu uspeli da izbegnu ubedljiv poraz, pa je posle meča trener Saudin Huseinović bio veoma ljut na pomenutog fudbalera, ali i na još nekolicinu njegovih saigrača.

''Ogorčen sam načinom na koji su utakmici prišla trojica, četvorica igrača, posebno Tasić. Njegova amaterska reakcija prosto me nagoni da razmišljam i na drugačiji način'', istakao je Husenović, a prenosi ''Žurnal''.

Nije se dugo čekalo ni na reakciju samog igrača, koji kategorčki odbija sve sumnje da je ''namerno'' dobio crveni karton.

''Do mene su sa raznih strana stigla bismislena prozivanja da sam to uradio s namerom. Nikad, ali nikad, u karijeri nisam uradio nešto namerno, i spreman sam zbog svih koji tvrde drugačije da stanem i pred poligraf'', poručio je Tasić.

Pazarci su posle ovog meča ostali prikovani za dno tabele, imaju 10 bodova, dva manje od pretposlednjeg Borca, a čak četiri od Metalca koji je prvi iznad zone ispadanja.

U sledećem kolu u subotu dočekaće ekipu beogradskog Rada.
 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JZ4Ever
Thursday, 20.04.2017
15:16

Od dolaska u ekipu NP ovaj Tasic je uspevao samo da dobija kartone i postigne auto-gol kojim je otkinuo jako bitne bodove NP.Jos sada ovaj crveni na ovako amaterski nacin naterali su mnoge na sumnju da je sve uradio namerno

avatar
Al(a)din
Thursday, 20.04.2017
15:00

Bruka i sramota !!!!!!