Fudbaler Partizana koji ne proslavlja golove - Neće slaviti ni ako ga postigne u sledećoj utakmici

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.10.2018.
13:21
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je danas da bi voleo da da gol protiv Spartaka, ali da ga sigurno neće proslaviti iz poštovanja prema bivšem klubu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je danas da bi voleo da da gol protiv Spartaka, ali da ga sigurno neće proslaviti iz poštovanja prema bivšem klubu.

"Verovatno ste i sami primetili da nemam običaj da proslavljam golove nešto posebno, ali sigurno se ne bih radovao iz poštovanja prema bivšem klubu. Ali, svakako želim da postignem gol, jer je to u opisu moje pozicije na terenu", rekao je Nikolić za sajt Partizana.

Nikolić je letos došao u Partizan upravo iz Spartaka,

"Gostovaćemo ekipi iz koje sam došao u Partizan i koja mi je dala jednu lepu odskočnu dasku u karijeri na čemu sam im zahvalan.

Spartak je omogućio, ne samo meni već i drugim igračima da rastu i napreduju, pa se samim tim se i njihovim odlaskom u druge klubove tim mnogo izmenio od onog koji sam poznavao.

Nisam ispratio sve njihove mečeve, ali rezultati koji ih sada prate ne smeju da nas zavaraju i opuste, jer mislim da je ekipa Spartaka trenutno pala posle težeg kalendara usled kvalifikacija za Ligu Evrope", kazao je Nikolić.

Po njegovim rečima, Spartak krasi timski duh i to je ekipa koja može bilo kome da bude neugodna. Dodao je da ga za Suboticu vežu prelepe uspomene.

Nikolić je u crno-beli tim došao kao najbolji strelac Spartaka, a rekao je da je u Partizanu sve mnogo teže jer se traži kontinuitet.

Partizan će igrati kao gost protiv Spartaka iz Subotice u nedelju od 13.00 na stadionu u Kuli, u 12. kolu Super lige Srbije.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Thursday, 18.10.2018
13:59

Samo ga ti daj, mozes i da meditiras posle toga na klupi ako bas hoces:-D