Fudbaler Partizana postavio visoke ciljeve - počeo da se hrani kao Novak Đoković!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.01.2019.
23:29
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uči od najboljeg među najboljima.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Ove zime, talentovani fudbaler Partizana Filip Stevanović dobio je priliku da se nametne treneru Zoranu Mirkoviću na pripremama za drugi deo sezone.

Stevanović će u septembru napuniti tek 17 godina, ali još jesenas je upisao svoj debitantski nastup u prvom timu Partizana.

Mnogi ga smatraju trenutno najvećim potencijalom u timu iz Humske, na njemu je da to u narednom periodu i potvrdi, a koliko ozbiljno pristupa svim detaljima koji bi mogli da mu pomognu u daljem napretku, možda najbolje svedoči i ova njegova izjava.

''Sviđa mi se način života Novaka Đokovića. Neki misle da je rano, ali ja imam neke visoke ciljeve, tako da sam već počeo tako da se hranim'', istakao je Stevanović, a prenose ''Novosti''.

Sve češće ga porede i sa Draganom Stojkovićem Piksijem, možda se taj nadimak uskoro ustali i kada je u pitanju Stevanović.

''Igrao sam krilo i polušpica. Mogu da kažem da je nešto u mojoj igri urođeno, ali većinom je rad. Treniram driblinge dodatno svakodnevno. Stariji se ne ljute kada ih driblam na treninzima, svi su mi poželeli dobrodošlicu i veoma su srdačni prema meni. Pokušavam da mi fudbal bude igra, ne bih da mi postane posao.

Najdraže mi je kada postignem gol, pa onda ide asistencija i na kraju dribling, ako rezultat omogućava. Na šefu je da odluči koliko ću dobijati šansu u nastavku, a ja verujem da su godine samo broj i da one nisu važne prilikom odlučivanja'', uverava Stevanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Thursday, 31.01.2019
00:37

Trebao bi se uvesti zakon de se novinarima zabranjuje da intervjuisu maloletnog igraca. Jos se secam onog intrervjua Fice Jankovica sa pomocnog terena Crvena Zvezde (valjda posle debija za prvi tim), Tu on nesto prica (ni sam ne zna sta), iza njega neke klinkice, odmah se tad znalo da ce propadne.