Fudbaleri Vojvodine duel sa Čukaričkim smatraju najbitnijim do sada u sezoni

Autor: Beta Beta
utorak 09.06.2020.
22:03
Izvor: Beta

Fudbaleri Vojvodine sutrašnju utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog smatraju najbitnijom u dosadašnjem delu sezone.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine sutrašnju utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog smatraju najbitnijom u dosadašnjem delu sezone.

"Meč koji nas očekuje će svakako biti najteži, ali i najbitniji za nas u dosadašnjem toku sezone. Imamo ogromnu želju da izborimo plasman u finale Kupa Srbije, u kojem Vojvodina nije učestvovala još od 2014. godine, te mislim da bi to bio jedan veliki uspeh za ovu generaciju", rekao je štoper Vojvodine Đorđe Đurić za sajt kluba.

Utakmica će se igrati sutra od 17.00 na Banovom brdu.

Po rečima Đurića, Vojvodina ima ambicije i u prvenstvu, gde će pokušati da osvoji drugo mesto.

"Svakako nam je primarni cilj da kroz bilo koje takmičenje izborimo plasman u Evropu. Ako eliminišemo Čukarički iz Kupa, definitivno ćemo obezbediti nastup na evropskoj sceni, a ja verujem da ćemo u tome uspeti i pokazati da je Vojvodina klub velikog renomea i tradicije", kazao je Đurić.

On je prošlog leta stigao u Vojvodinu upravo iz Čukaričkog.

Baner 3

"To je vrlo organizovan klub, na čelu sa predsednikom Draganom Obradovićem. Konstantno imaju dobru ekipu, u čijem sastavu se nalazi nekoliko iskusnih igrača. U sadašnjem timu Vojvodine, dres Čukaričkog smo prethodno nosili Nikola Drinčić, Petar Bojić i ja, a tamo su bili i šef Lalatović i njegovi pomoćnici Dragan Šarac i Vidak Bratić. Sigurno je da ćemo svi mi imati poseban motiv na sutrašnjoj utakmici", naveo je štoper novosadskog kluba.

Drugi polufinalni par Kupa Srbije igraće "večiti" rivali Partizan i Crvena zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke