Gaćinović zna kako se dobija Bajern, sada je poslao jasnu poruku Zvezdi!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.11.2019.
16:13
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Mogu li "crveno-beli" do iznenađenja?

Epa/Filip Singer
Epa/Filip Singer

Povezane vesti

Bajern je danas stigao u Beograd gde ga čeka okršaj sa Crvenom zvezdom u okviru 5. kola Lige šampiona.

"Crveno-beli" imaju šansu da koliko u utorak uveče obezbede igranje u Evropi i na proleće, a fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Mijat Gaćinović istakao je će to biti težak zadatak za tim iz Ljutice Bogdana.

Reprezentativci Srbije iz Ajntrahta znaju kako se dobija Bajern. Prvaku Nemačke poslednji je skalp skinuo tim Filipa Kostića, Mijata Gaćinovića i Dejana Joveljića koji je slavio sa 5:1 i tako "presudio" Niki Kovaču.

"Bajern dolazi u Beograd u odličnom raspoloženju. Najtrofejniji nemački klub je u izvrsnoj formi. Posle četiri pobede uz sačuvanu mrežu, što im se na skoro svim prethodnim utakmicama nije dešavalo, Bavarci će sa mnogo samopouzdanja doputovati u Srbiju", kaže Gaćinović u intervjuu za Sportski žurnal.

"Ne verujem da će Bajern da potceni Zvezdu. Neozbiljnost ne priliči tako velikom klubu. Sigurno je da će na Marakani šansu da dobije par igrača koji u poslednje vreme nisu bili starteri, ali sve su to igrači vrhunskog kvaliteta."

"Crveno-bele čeka težak zadatak. Naš prvak je ipak, pokazao da je u Beogradu sve moguće. Zvezda je iznenadila Liverpul prošle sezone, mogla je da povede i protiv Totenhema posle čega bi imala šanse za uspeh, savladala je Olimpijakos. Ovakav protivnik Beograđane će maksimalno da motiviše, uz pun stadion ni Bajernu neće biti lako", zaključio je Mijat Gaćinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke