Gajić: "Znam kako Voždovac funkcioniše, neće nam biti lako"

Autor: Milovan Longinov
subota 18.03.2023.
15:01
Izvor: Sportske.net, Beta

Čuka želi pobedu, ali...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Marko Gajić rekao je danas da će Voždovac u predstojećem superligaškom meču biti dosta rasterećeniji i istakao da njegovom timu ni malo neće biti lako.

"Kad se borite za plasman u vrhu tabele, pritisak je normalna stvar. U trci za mesta koja vode u Evropu morate da pobeđujete u serijama, a to u Super ligi nije lako. Voždovac će biti daleko rasterećeniji, igraće u plej-ofu. I neće nam biti lako u nedelju uveče", rekao je Gajić, prenosi klub.

Fudbaleri Čukaričkog dočekuju sutra ekipu Voždovca, u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

Tim sa Banovog brda je četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 50 bodova, dok je Voždovac sedmi sa 39 osvojenih bodova.

"Voždovac ima izuzetno kvalitetan tim, pretežno sa mladim igračima. Imaju sistem koji odlično funkcioniše već pet-šest godina. Uvek je okosnica tima tu, dopunjena novim kvalitetnim igračima. Nije čudo što Voždovac ima toliko bodova, sasvim zasluženo su na mestu koje vodi u plej-of, što po svim parametrima ovom klubu i pripada", rekao je štoper Brđana.

Gajić je nekoliko sezona bio član Voždovca, u kojem je nosio i kapitensku traku. Ipak, neće mu ovo biti prvi put da igra protiv bivšeg tima.

"Igrao sam već jednom protiv Voždovca, dok sam bio član kragujevačkog Radničkog. I zaista je osećaj bio čudan. Dugo sam vremena proveo u Voždovcu, stekao sam afirmaciju u tom klubu, za koji me vežu posebne emocije. Poznajem i dosta igrača, iako se ekipa prilično promenila iz vremena od kako sam bio tamo", kazao je Gajić.

"Kao i Čukarički, i Voždovac je klub za primer. Imaju odlične uslove za rad, ljudi u klubu zaslužuju sve pohvale. Bio sam i kapiten Voždovca, zaista imam veliki respekt prema tom timu", dodao je on.

Utakmica Čukarički - Voždovac na programu je sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke