Gavrićeva poruka, samo efikasno!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2020.
17:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin niz sve duži.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Devetu pobedu u nizu od početka sezone u Superligi Crvena zvezda je sinoć ostvarila u Lučanima protiv domaće Mladosti, i opet ubedljivo, ovoga puta sa 4:0.

Seriju golova u ovom meču započeo je Željko Gavrić u 37. minutu, na asistenciju Veljka Nikolića.

''Moram da kažem da je sinoć ponovo igra čitave ekipe bila odlična. Drago mi je što moji golovi upravo dolaze kao rezultat našeg tims

kog rada. Zadovoljan sam igrom, kao i novim golom, koji mi znači zbog samopouzdanja. Idemo dalje, sada se okrećemo novoj utakmici koja nas očekuje i sve ćemo dati kako bi stigli do zacrtanog cilja'', rekao je Gavrić.

Ono što bi u četvrtak trebalo da usledi, to je susret sa Ararat-Jermenijom, ali je posle najnovijih dešavanja u Jermeniji i proglašenog ratnog stanja, pitanje je gde će se i kada taj meč odigrati.

Bez obzira na sve, Zvezdini fudbaleri očekuju siguran plasman u Ligu Evrope.

''Ne treba da stanemo. Moramo nastaviti sa ovakvim efikasnim partijama. Ponavljam, mnogo mi je drago što kao ekipa postižemo odlične rezultate i treba tako i da nastavimo.

Verujem da su navijači uz nas, videli smo i sinoć da su nam pružili podršku. Zbog njih i igramo fudbal, kako bi im doneli radost. Sigurno je da ću se boriti da i u četvrtak postignem pogadak, ali je najvažnije da pobedimo i uđemo u Ligu Evrope, a gol ako dođe – dođe'', izjavio je Gavrić.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke