Gde gledate finale Kupa?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.05.2019.
13:43
Izvor: Sportske.net

Ljubitelji fudbala ovoga puta imaju dovoljno opcija. Svakako da je najbolja da odete na stadion.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Sutra je na programu finale Kupa Srbije u kojem će se drugi put u poslednje tri sezone sastati fudbaleri Partizana i Crvene zvezde.

Utakmica se igra na stadionu "Rajko Mitić", a ukoliko ste u prilici najbolje je da još danas odete do blagajni jednog od dva stadiona i kupite karte.

Ukoliko to nije opcija, dobra vest za sve one koji žele da gledaju utakmicu jeste ta da će prenos biti obezbeđen na dve televizije.

Direktan prenos finala Kupa Srbije obezbeđen je na prvom programu televizije Arena Sport i televiziji O2.

Obe televizije pripremile su program posvećen finalu Kupa, s tom razlikom da Arena Sport kreće sa studijskom emisijom od 18 časova, a televizija O2 pola sata kasnije.

Na obe televizije imaćete prilike da gledate i analizu dešavanja na samoj utakmici, pošto se u programskim šemama nalaze i specijalne emisije po završetku finala Kupa Srbije.

Podsećanja radi, finale Kupa Srbije počinje u 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Stanimirovic
Thursday, 23.05.2019
18:31

Volim fudbal i pokusavam preko telefona da gledam utakmicu nase najbolje zvezdu i partizana

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 22.05.2019
19:34

Na stadionu Rajko Mitic.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 22.05.2019
18:23

Nema ni A od analize. Prvo zvezdine televizije ne smeju da puste ni sve bitne usporene snimke, ni sve sporne situacije po dva puta ili puste usporeni snimak, ali sniman kamerom iz ugla koji ništa ne pokazuje. Upravo se to desilo na 160. Večiti derbi. Analizirao sam suđenje pa znam. Što se tiče analize ono što sam objavio na tviteru ne može da se vidi ni na jednoj TV jer kad bi pustili (ne)sporne sudijske odluke u korist zvezde i na štetu Partizana srušili bi kuću koju su cele sezone gradili svojim neobjektivnim izveštavanjem. zvezdini igrači su zaslužili toliko žutih kartona da je utakmica nakon 5. isključenja trebala da bude prekinuta i registrovana 3:0 za protivnički tim koji u tom trenutku na terenu bude imao bar 7 igrača, a to je Partizan. Sam Milunović je zaslužio najmanje 5 žutih kartona što su najmanje 2 zaslužena crvena kartona plus još 5 crvena kartona za Borjana, Babića, Rodića, Jovančića i Marina. Sudija je upozorio Milunovića nakon prvog starta koji je bio na granici za crveni karton, a onda je dozvolio da zasluži još najmanje 4 žuta do kraja utakmice i da ne dobije nijedan. Strahinja Pavlović je napravio 3 prekršaja na utakmici, prvi je bio za žuti i dobio ga je, drugi je bio običan prekršaje kao i treći, međutim sudija mu pokazuje drugi žuti i crveni nakon trećeg prekršaja koji je lakši od svakog prekršaja pojedinačno za koji su zvezdini igrači zaslužili žute odnosno Borjan direktan crveni kartona. Ovako kako zvezda namešta analize i režira prenos preko svojih ljudi tako bi isto i VAR. Ništa bez stranih, nezavisnih sudija. Tada ne bi morao ni da gledam jer zvezda pošteno nema šta da traži protiv Partizana.

avatar
Stabber
Wednesday, 22.05.2019
15:40