Gde je, šta radi Dača Pantić i koji se klubovi interesuju za njega?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.07.2019.
15:08
Izvor: Sportske.net, vesti-online.com

Fudbaleri Partizana polako ulaze u završnicu priprema, za dva dana ih očekuje i najvažnija provera protiv Bordoa, a status Danila Pantića još nije rešen.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u protekle dve sezone, mladi vezista Danilo Pantić i dalje je zvanično član Čelsija, a prethodne dve godine je u Partizanu proveo kao pozajmljen igrač.

I ovog leta uprava Partizana pokušava da izdejstvuje još jednu, treću uzastopnu pozajmicu, ali na ''Stamford Bridžu'' se nadaju nekoj ponudi za otkup njegovog ugovora.

Na tu temu, uz opasku da se za Pantića interesuje ''nekoliko španskih i čeških klubova'', ''Vesti Online'' danas prenose i najnoviju izjavu Danila Pantića, koji je deo odmora iskoristio za boravak u Rumi, gde je otvorio turnir Sportskih igara mladih Srbije u malom fudbalu Coca-Cola CUP 2019.

''Baš sam zadovoljan kada vidim ovoliko klinaca u Rumi. To je potvrda da se fudbal obožava. Bilo je i osmaka ali sam video i puno mlađih klinaca. Zaista svaka čast na organizaciji.

Želim pobedničkom timu iz Rume da bude takav i u Beogradu i vrate se kući sa zlatnim medaljama'', istakao je Pantić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Tuesday, 09.07.2019
00:48

Ne treba nam. Treba nam Jojić

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 08.07.2019
15:41

Doveli ga iz Partizana za 500 k €, uništili ga pa sada za njega traže za njega 3M €, a on prošle pripreme propustio zbog povrede, slabije odigrao polusezonu, očajno odigrao na EP i sada opet propusta pripreme. On može da vredi i više od 3M €, ali sada vredi mnogo manje tako da Partizan iz principa ne treba ni € da da Čelziju, neka se vrati kako je otišao.