Glavna tema - Koliko može Suma posle ovakve zime?

Autor: Milovan Longinov
subota 10.02.2018.
11:33
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Promenio se, napreduje, koliko će igrati?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Kada je letos stigao kao najskuplje pojačanje, svi su verovali da će Sejduba Suma biti jedan od udarnih igli Partizana u narednim godinama.

Međutim, Gvinejac nije opravdao uloženi novac, izgubio je čak i mesto startera, naklonost Grobara pridobio je golom u "večitom" derbiju, ali to nije dovoljno.

Suma je ove zime igrao bolje, ali i dalje nema mesto u startnih 11.

"Veoma sam zadovoljan kako se odnosi prema radu. Postoji velika razlika u odnosu na jesen, kada je došao totalno nespreman. Ovaj Suma pokazuje želju, bori se...Očekujem da veoma brzo to manifestuje i golovima", objasnio je Đukić, a prenosi Žurnal.

Podsetimo, Đukić je jesenas neretko i javno kritikovao Sumu, tako da ovakve reči zaista ulivaju poverenje da će biti daleko bolji, što se od njega i očekuje u borbi za titulu i za plasman u osminu finala Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Menso
Sunday, 11.02.2018
12:34

Stojković- Vulićević, Miletić, Mitrović, Urošević- Zdjelar, Pantić, Ivanović, Tošić-Suma, Tawamba

avatar
Menso
Sunday, 11.02.2018
01:42

Mislim da uz sve kvalitete koje imaju, Pantić i Janković pomalo koče igru. Ja bih igrao na kartu mladosti i iznenađenja protivnika, dakle: Stojković-Vuličević, Miletić, Mitrović, Urošević- Zdjelar, Pantić, Đerlek, Ivanović- Suma, Tavamba. I juriš. Prvog koji se umori zamijeniti Ožegovićem

avatar
Monday, 12.02.2018
11:03

Djerlek nije prijavljen za LE, to je velika steta, a slazem se da upravo on i treba da igra desno iako je najbolji na ofanzivnom veznom. Bolje da sto vise igraju Markovic i Dj. Jovanovic, ionako nam od (zvanicnog podizanja) pehara za titulu ove sezone nema nista. Takodje, i Antonov i Vakulko sto vise tu da budu ukljuceni, ali i Nisic, po mogucstvu. Znaci, Armin ili desno ili poludesno u nekoj vrsti romba 4-4-2 u kojoj bi Sejduba bio poluspic ili zgusnutije formacije 4-2-3-1 bez (klasicnih) krila gde bi Ivanovic isao levo sa cime se jos nije dovoljno pokusalo do sada...

avatar
Menso
Sunday, 11.02.2018
01:28

I meni se čini da Tošić i Janković pomalo koče igru. Igrao bih protiv Viktorije na kartu mladosti i njene hrabrosti. Dakle 4-4-2. Stojković- Vuličević, Miletić, Mitrović, Urošević-Zdjelar, Pantić, Đerlek, Ivanović- Suma, Tawamba. Prvog koji posustane zamijeniti Ožegovićem.

avatar
GRAVEDIGGER1986
Saturday, 10.02.2018
15:43

Bice dobar suma trebalo mu samo malo vremena da se uklopi plus povrede koje je imao,videlo se na ovim pripremama drugi pristup igri.Mene vise brinu srednjaci Zdjelar nije 100% spreman,Kosovic takodje,od Jevtovica mi je muka kolko je los a Radin mislim sta reci nije decko bas za prvu postavu.

avatar
Saturday, 10.02.2018
13:02

Kad saigrači od Sume budu tražili loptu u prostor, a ne u noge učiniće ga boljim. Protiv Soligorska Suma u šesnaestercu u 2 sa 2m vrti 4 protivnička igrača, a ostali stoje iza njega i čekaju, niko da utrči po boku, niko da se ubaci u šesnaesterac. To je samo jedna od mnogo viđenih situacija otkad je u Partizanu. Ne znam šta pre svega saigrači, a i kritičari očekuju iz takvih situacija: 1. da Suma pokuša bez realne prilike 1 na 4 i uspe da da gol ili 2. da vrati loptu nazad saigračima. I kako onda očekivati učinak Sume?

avatar
Realan_PFC
Saturday, 10.02.2018
15:05

upravo ono sto sam ja pricao, nema on sa kim da igra ............ tu jedino tawamba i tosic znaju igrati fudbal .......... i danilo pantic ima momente ........... jankovic i ostali prosek

avatar
petar000
Saturday, 10.02.2018
16:14

Jankovic, po meni, ni prosek. Decko loptu iz prve nije zaustavio evo vec druga sezona prolazi. Mnogo mi je krivo sto nije otisao u francusku sad. Suma na pripremama odlican, ali po meni, on nije bio tragican ni jesenas, ali jednostavno mi igramo tako da on tesko moze doci do izrazaja. Svi u ekipi mnooogo vole loptu, nista se ne igra iz prve, nikada nema potrebe za tom njegovom najjacom stranom u igri, da izbaci igraca, da odigra na malom prostoru sa nekim dva na dva. Tosic, Jankovic, ja ne znam da li su iz prve odigrali jednom od kad su u Partizanu. Narocito tosic. Tavamba skoro isto, samo sto on ima nekog smisla kad zadrzi tu loptu. Tosic u levo, u levo sve dok je ne doda pogresno, ili mu je ne oduzmu. Jankovic na onoj drugoj strani kao zalutao da je na terenu, Realno, ova ekipa Partizana ima nekakvih rezultata, ali se meni iskreno ne sviidja. Sad sa Zdjelarom to je dobilo neku drugu dimenziju i mozda pocne da lici na fudbal, ono jesenas nikako nije.

avatar
trifun
Saturday, 10.02.2018
15:39

E moj dunsteru,ti da nešto znaš,znao bi šta znači reč dunster pa se ne bi tako potpisivao.Aca Trifunovioć kaže za Sumu da je on običan cirkuzant,šarlatan.On uživa da pimpla loptu,protura loptu kroz noge protivniku,naniže 4-5 igrača u nizu a krajnji efekat nula.Koliko puta je igrao sa Ožegovićem koji rukom pokazuje gde da mu da loptu.Nije je dobio nikad.Sve što zamišlja da će ga učiniti velikim igračem radi pogrešno,a samo treba da doturi loptu do napadača.To je sve što se traži od njega.

avatar
Saturday, 10.02.2018
12:38

Bogami, da sam trener, sad bih ozbiljno razmislio (i) o tome da igramo u formaciji 3-4-1-2: Stojkovic- ?, Ostojic, Mitrovic- Vulicevic, Zdjelar, Pantic, Antonov/Urosevic- Suma- Jovanovic (Ivanovic), Tavamba. FORZA REVA!!!

avatar
Saturday, 10.02.2018
13:51

Druga varijanta je 4-3-2-1, mislim da dosta toga moze da se postigne i njom.