Glavu gore, Luka Joviću!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.10.2014.
21:47
Izvor: Sportske.net

U senci pobede Partizana u 147. večitom derbiju, ostao je debi novih Zvezdinih fudbalskih ''bisera'' Luke Jovića, kao i njegovioh saigrača Ristića i golmana Rajkovića. Ipak, posle onoga što se večeras dešavalo, Luku Jovića treba sada javno podržati.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle nezaboravnog prošlosezonskog debija na superligaškoj sceni, koji je obeležio i prvim golom za ekipu Crvene zvezde u seniorskoj konkurenciji, Luka Jović je večeras dočekao i svoj prvi seniorski ''večiti derbi''.

Još jedan san se tako ostvario ovom mladom i talentovanom napadaču, od koga i Zvezda, ali i srpski reprezentativni fudbal mnogo očekuju u narednom godinama.

Mogao je Luka već večeras da se proslavi, da debi obeleži ne jednim, nego i sa više golova protiv najvećeg rivala, međutim, nešto je ipak nedostajalo da se to tako i dogodi.

Mlađani napadač je imao dve stopostotne prilike večeras, pri rezultatu 0-0 i kao što reče trener Nenad Lalatović, Zvezda je mogla da na poluvreme ode sa dva gola razlike.

Luka te dve šanse nije iskoristio, da li zbog neiskustva ili nečeg drugog, ali bez obzira na takav epilog, sada i navijači Zvezde i svi u klubu, treba da podrže ovog momka pred kojim je i dalje velika fudbalska budućnost.

U to niko ne treba da sumnja, doći će dani kada će Luka Jović biti junak velikih Zvezdinih ali i pobeda našeg nacionalnog tima. Zato je najvažnije da ovaj tinejdžer koji će tek krajem decembra napuniti 17 godina, posle ovog večerašnjeg meča ne klone duhom i sve ovo shvati kao jedno veliko i vredno iskustvo.

Zato Luka, samo nastavi vredno da radiš, da veruješ u sebe i rezultati i golovi će doći. Vreme je pred tobom...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke