Gobeljiću nije jasno šta se desilo, Katai priznaje, Zvezda je imala sreće

Autor: Nikola Miloradović
utorak 25.08.2020.
22:47
Izvor: Sportske.net

I pored prolaza u narednu fazu ređaju se kritike na partiju Zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Tiranu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sa 1:0, ali je ekipa Dejana Stankovića odigrala loš meč.

Tomane je postigao gol nakon kornera, iz igre "crveno-beli" gotovo da nistu stvorili pravu šansu pred golom rivala.

Marku Gobeljiću nije jasno kako je došlo do naglog pada u igri srpskog šampiona.

"Videli ste da je bio izuzetno težak meč, počeli smo kako treba, ali smo onda naglo pali. Ne znam šta se desilo. Analiziraćemo, dosta težak meč, na jednu dobijenu i sreća pa smo postigli gol iz prekida. Dosta smo analizirali njihove prekide i uspeli smo da postignemo gol. Zaslužena pobeda i idemo dalje
", rekao je Gobeljić nakon utakmice za RTS.

baner

Aleksandar Katai ističe da je najbitnije da je obezbeđen prolaz, ali upozorava da nema mesta greškama.

"Najbitnije da smo prošli drugo kolo. Kada se sve malo slegne radićemo analizu – šta smo uradili dobro, a šta nismo i da popravimo te stvari.

Ove utakmice nisu nimalo lake jer se igra na jednu i ili prolaziš ili ispadaš. Nema mesta greškama, a to smo i videli jer smo mogli da budemo kažnjeni par puta. Srećom nismo
", rekao je Katai.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Thursday, 27.08.2020
16:26

Zvezda nije imala srece nego Borjana

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 26.08.2020
21:08

Desilo se to da nisu hteli da se sklone, a da vas sudija nije odveo u 3. kolo kvalifikacija za LŠ, ispali biste od Tirane.

avatar
Dorotej
Wednesday, 26.08.2020
20:47

Gobeljiću, sramotite Zvezdu i srpski fudbal. Eto to se desilo. Nemate poštovanje do kluba. Muka mi je da vas gledam kako se vučete po terenu.

avatar
GlasRazuma
Wednesday, 26.08.2020
10:17

Nisam mogao a da ne posaljem komentar na ovaj tekst....Pa evo ovako....Gobeljicu,desio si se ti !!!!! Meni nije jasno da igrac tih kvaliteta uopste moze da dodje do ovog nivoa.Ja ne vidim ni jednan tvoj fudbalski kvalitet da bi mogao da igras fudbal na ovom nivo. Voleo bi da me neko razuveri,ali to je jednostavno tako !!! Izvini!!! Drugi u ovom tekstu,Katai,ima kvalitete za CZ,ali ti se decko ponasas kao da si bog otac,kao da smo u najmanju ruku doveli Neimara. Igras nonsarlantno,nema trcanja,nema sprinta,davis loptu,sve nesto individualno....to u danasnjem fudbalu ne prolazi. Dalje,zudno sam cekao prvi odlazak Kange a oni sada vrate tog fudbalskog diletanta.Bog mu dao talenat ali sve to moze u vodu kada je glava neispravna. Isuvise mnogo kontakta sa loptom,igra u mestu,nista konkretno,defanzivno to izgleda veoma veoma lose. Spriridonovic....jedino sto on ima kao moderan fudbaler jesu tetovaze....!!! Ima tu jos mnogo toga da se kaze o Tomaneu,Rodicu...ali moram pitati Dejana Stankovica...Sta je sa onom tvojom pricom kada si dolazio??? Bice to borbena CZ,sa mnogo trcanja,sa mnogo visokog presinga,sa malo dodira.....sta bi sa tom pricom??? Sad je glavna rec ANALIZIRACEMO?????? Sinoc smo igrali sa ekipom u rangu Javora,Backe,Metalca...mozda cak i ispod toga,i takvi kakvi jesu su nam napravili nekoliko mrtvih sansi,dok smo mi bili toliko tuzni da nismo ni ozbiljnu sansu napravili !!!! Uglavnom TO SE DESILO !!!!!

avatar
Nebojsa Sin
Wednesday, 26.08.2020
10:05

Desio se evropski sudija. A i protivnik se trudi, i to je problem.

avatar
Milos(CZV-CFC)
Wednesday, 26.08.2020
09:21

Gobeljic-zlocin koji traje

avatar
Raky_b
Wednesday, 26.08.2020
01:05

Malo strah od greski, jer se ipak igra samo jedna utakmica, pa bema popravljanja...a malo neiskustvo igranja takmicarskih utakmica, jer Zvezda u Srbiji igra samo prijateljske.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 25.08.2020
23:37

E pa Gobelja mozda bi ovaj tvoj komentar bi imao smisao da je Napredak igrao veceras i pobedio ali ti brate ako malo volis Zvezdu idi odmah, ali ne sam, molim te uzmi sa sobom Pankova, Miluna, Rodica, Gajica, Petrovica, Spidija, .... i jos mnogo njih. Trenutno Ivanic, Borjan, mozda i Sanogo, Ben, Katai(samo ako promeni pristup i probudi se jer jos misli da igra u Americi, lezerno, nonsalantno, nezainteresovano...) i ovaj jalovi Kanga posto nemamo i zbora! Slazem se ja sa Stankelom da iskusniji igraci treba da igraju jer znaju, ali brate oni ne igraju bre, vuku se po terenu, odvratno, a posebno bolno je za nas koje volimo Zvezdu! Dobro, nisam zaboravio da smo prosle godine izgubili 2:1 u drugom kolu kvalifikacija ali imali smo 2:0 iz BG pa ipak nekako je bilo drugacije! Necu vise da kritikujem ali sve je ovo od besa kojeg imam, hocu da puknem, jer znam da mogu mnogooo bolje, ali kad vidis da nema zelje, pa udaraj malo po dzepu gazda, a ne kao juce jos i pitaju za premije, kakve bre premije sram vas bilo, vi ne zasluzujete ni to sto vam pripada po ugovoru a ne jos da vas stimulisu! A nas trener, pa nasmejan, mek ko puding, ma bre, uzvikni, razderi se, kritikuj bre aman, dosta si ih milovao, vec me iritira ta njegova dobrota! A posebno me ubija prica, teske noge, nema svezine, itd, itd... aman bre covece pa od tog fudbala zivite, valjda imate iskustvo kao igrac ako kao trener vec nemas. Iskreno, nadam se da Deki ce da podnese ostavku i da nam pod hitno dolazi Lalat, i pozne da ih riba i kritikuje, jer ovako pedagoski nista nece niko da uspeva! Sreno mojoj Zvezdi, i ja molim Boga da vise nikada u zivotu ne gledam ovakvu Zvezdu kao veceras, bez krvi, bez ideje, bez zelje, nezainteresovane, ma sivilo!

avatar
Marko Kralj
Tuesday, 25.08.2020
23:30

Ovako je sladje

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 25.08.2020
23:14

Prolaz je obezbedjen i to je tacno,ali ostaje losa igra Zvezde.A sta stim uciniti ??? Lose do bola ,Ne vidim da moze boije,jer u klubu se prave svi slepi gluvi,zadovoijni i lazno optimisti...