Gol u derbiju presudio, Partizan završava još jedan spektakularan transfer!

Autor: Darko Mitrović
petak 23.10.2020.
16:07
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Crno-bela kasa sve punija!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Maltene čitavo leto se najavljivao transfer Filipa Stevanovića u Mančester junajted, ta informacija je izazvala veliku pažnju na Ostrvu, ali se do kraja prelaznog roka nije dogodilo - ništa.

Ipak, kako sada stoje stvari, inicijativu u trci za Partizanovog 18-godišnjeg krilnog fudbalera preuzeo je - Mančester siti, a ''Mozzartsport'' danas otkriva da posao crno-belih sa ''Građanima'' povodom Stevanovićevog transfera ulazi u završnu fazu!

Pomenuti portal navodi da je Stevanović danas viđen u jednoj beogradskoj klinici gde po instrukcijama engleskog kluba obavlja lekarske preglede i ukoliko sve bude u najboljem redu, ugovor (na četiri i po godine) sa ''Građanima'' će biti potpisan!

Sve će, ipak, biti ozvaničeno tek u januaru, s obzirom da je prelazni rok nedavno okončan, ali plan je da poput Strahinje Pavlovića prošle godine, i Stevanović do kraja sezone ostane na pozajmici u Partizanu.

Za sada se ne navodi koliko će Partizan zaraditi od ovog transfera, ali s obzirom na veliko interesovanje za talentovanog fudbalera, za očekivati je da zarada bude bar na nivou one kada je Pavlović reralizovao transfer u Monako (10 miliona).

Naravno, realno je očekivati i još više...
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No.1 Gargamel
Friday, 23.10.2020
23:10

6,6 i to je to

avatar
Consigliere 1927
Friday, 23.10.2020
23:10

Ako su Sanca pustili za 7 miliona, za ovog nece dati vise od 5 miliona. Ali ako moze Sadik da ode za 20m u cuvenu Almeriji (2 Spanska liga) a takva igracina, ovaj u Siti komotno moze za 40 miliona. Ovo je sarkazam!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 23.10.2020
18:18

Bez procenata bolje da ne pricamo...

avatar
Kori Volden
Friday, 23.10.2020
16:53

Sledi mu isto ono sto se desilo braci Ilic i Danilu Panticu. Cvole, Breda, dok mu ne istekne ugovor i nazad u Cukaricki.

avatar
ddr16
Friday, 23.10.2020
17:14

ako se pokaze zavrsice tamo gde zasluzuje,ne verujem da se ivan ilic buni,decko ima 19god i igra seriju A prilicno redovno,luka je presao u tvente ove sez,svake god prave po jedan korak napred,sigurno nisu otisli u siti i ocekivali da ce igrati premijer ligu odmah,cak i da ne zaigraju tamo nikad imaju sansu da se dokazu u holandiji i posle nadju neki ok klub u jacim ligama

avatar
Le Tissier
Friday, 23.10.2020
17:34

Vrlo moguce, sa tim sto iako u nekim istim godinama odlazi, daleko je iskusniji od njih. Braca Ilic nisu ni debitovala za Zvezdu dok je Pantic odigrao mozda 15 utakmica za prvi tim pre odlaska. Od njega zavisi da li ce na ovo gledati kao pocetak truda i rada ili na "obavljen posao".