Gol u Torinu 'pod obavezno'!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.07.2015.
17:20
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba FK Vojvodina Zlatomir Zagorčić izjavio je da će njegova ekipa nastojati da ostane neporažena u Torinu a 'pod obavezno' je stavio zadatak postizanja makar jednog gola.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine vrše poslednje pripreme za ono što ih u četvrtak uveče očekuje na stadionu "Olimpiko" u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Superligaš iz Novog Sada gostovaće Sampdoriji na čuvenom stadionu u Torinu zbog toga što fudbalsko zdanje u Đenovi ne ispunjava uslove UEFA za odigravanje utakmica u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Trener Zlatomir Zagorčić obratio se novinarima pred sutrašnji put u Torino istakavši tom prilikom da će njegovi igrači biti spremni da odgovore na izazov.

"Imamo kompletan materijal o tome kako Sampdorija igra. Reč je o velikom klubu s bogatom tradicijom i sigurno je da on zaslužuje naš pun respekt. Rival ima nekolicinu fantastičnih pojedinaca, ali ćemo bez straha ući u meč i siguran sam da su moji igrači spremni za izazov koji je pred njima" rekao je Zagorčić.

Vojvodina je u dosadašnjem toku kvalifikacija eliminisala mađarski MTK i letonski Spartaks a dvomeč sa Sampdorijom svakako će biti nešto posebno za svakog pojedinca u redovima novosadskog kluba.

"Zbog ovakvih duela treniramo i bavimo se fudbalom i pokušaćemo da u Torinu izborimo povoljan rezultat pred revanš u Novom Sadu. Kada to kažem, mislim da moramo pod obavezno da postignemo gol i nadam se barem nerešenom rezultatu" poručuje trener Zagorčić.

Strateg Novosađana otkrio je da se Nino Pekarić vraća u konkurenciju za tim ali će van stroja biti iskusni Miljan Mrdaković koji neće putovati u Torino kako bi pokušao da se oporavi do revanša u Novom Sadu.

Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodine put Torina kreće u sredu u 10.30 čarter letom, a istog dana će "Lale" na stadionu "Olimpiko" odraditi trening (19.30) na kojem će dan kasnije odmeriti snage sa Sampdorijom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke