Grafičaru priključen još jedan igrač Zvezde

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.11.2020.
18:08
Izvor: Sportske.net

Odluka sportskog sektora Grafičara.

© 2020 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2020 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Grafičara je bogatija za još jednog fudbalera iz Crvene zvezde.

Omladinac Crvene zvezde David Petrović je priključen Grafičaru i očekuje se da dobije veliku šansu u prvoligašu.

"Lepo su me svi prihvatili i dobro sam se snašao. Olakšano mi je bilo što sam zajedno sa Stankovićem prešao u Grafičar, dugo se poznajemo i dobri smo prijatelji. Uz njega i još neke starije koje takođe znam, nije bilo potrebe za adaptacijom. Nadam se još većoj minutaži u narednom periodu, za sada sve ide po planu", rekao je mladi Petrović.

U čemu se razlikuje igranje u seniorskom i omladinskom fudbalu?

"Drugačije je sa aspekta toga da se više radi na strategiji, dok smo u omladincima svi bili posvećeni inidividualnom napretku. Ipak, u Crvenoj zvezdi se isključivo očekuju pobede i to se ne menja. Tako je bilo i u omladincima, sada u Grafičaru, a jednog dana, nadam se i u prvom timu", kaže on.

baner

Istakao je i žal što se neće boriti za titulu sa omladincima Crvene zvezde.

"Znamo koji su nam ciljevi u dresu Grafičara i iz kola u kolo smo sve bolji i kompaktniji. Žao mi je što se sa svojim vršnjacima, fudbalerima koji sam odrastao neću boriti za titulu u Omladinskoj ligi Srbije, ali verujem da će je osvojiti i bez mene. Sledeći korak posle ovoga bi bio prvi tim Crvene zvezde što je moj najveći fudbalski san", rekao je mladi Petrović, prenosi sajt SD Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke