Grbić ima poruku za zlobnike

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.11.2015.
21:46
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač Partizana Petar Grbić ubeđen je da će crno-beli prevazići nezapamćenu rezultatsku krizu, a poslao i poruku "zlobnicima koji guraju Partizan u plej-aut".

Beta/AP Photo/AlvaroBarrientos
Beta/AP Photo/AlvaroBarrientos

Povezane vesti

Dvonedeljna pauza u šampionatu došla je u pravo vreme za fudbalere Partizana koji su očajnim rezultatima bacili klub u najveću krizu u poslednjih četvrt veka.

"Večiti rival" posle 17 odigranih utakmica ima 21 bod prednosti, pa ne čudi što se navijači Crvene zvezde slade neuspesima crno-belih i poručuju da će Partizan igratu u plej-autu.

"Rezultati koje ostvarujemo su nešto što svakako niko nije očekivao, ali to da je ugrožen i plasman u plej-of... Ma dajte, to su priče zlobnih ljudi, nema šanse da se tako nešto dogodi. Vratićemo Partizan gde mu je mesto" poručuje Petar Grbić.

Crnogorski internacionalac neće biti u prilici da pomogne svojim saigračima tokom subotnjeg meča sa Novim Pazarom zbog suspenzije koju je zaradio usled isključenja u Jagodini, ali ne sumnja da samo jedna dobra partija može da preokrene situaciju u korist šampiona Srbije.

"Ubeđen sam da bi jedna lagana pobeda vratila samopouzdanje i rasteretila ekipu ogromnog pritiska koji smo sami sebi stavili. Lako je igrati u Partizanu kada sve ide po planu, ajmo sada da pokažemo da smo od pravog materijala" dodaje Grbić.

Partizan se nakon 17 odigranih utakmica nalazi na petoj poziciji superligaške tabele, a do kraja jesenjeg dela sezone crno-beli će odigrati još pet utakmica u domaćem šampionatu, dve u grupnoj fazi Lige Evrope i jednu u okviru 1/8 finala nacionalnog Kupa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 21.11.2015
10:22

Jeste li se zalili na odluku o tri meca suspenzije?! Osam meceva sa samo dva stopera veoma diskutabilnog kvaliteta i vi jos ne vracate Stevanovica?!

avatar
SindjaNis
Saturday, 21.11.2015
00:00

Grbic mora mnogo bolje, nije na nivou kao i vecina, naivno je dobio crveni i sada pauzira tri meca, hvalice puno jer se rekreativac Ninkovic ne trudi previse, a upravo on bi trebao da ga menja.

avatar
magister
Saturday, 21.11.2015
01:42

Onaj crveni karton je više nego čudan. Protivnički igrač ga hvata rukama, on pokušava da se istrgne. Protivnik pada!? Zaista ne govorim ovo kao navijač, da sam ja sudio, dao bih protivniku žuti, a Grbića opomenuo da se ne brani prežustro, a da sam ja (sudija) tu da zaštitim i njega i igru. Ova sudijska odluka je zaista neverovatna. Ali kod nas sve prolazi.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 21.11.2015
03:07

Taj crveni je dobio potpuno nezasluženo jer kao prvo nije udario igrača koji je trebao da dobije žuti da je sudija na vreme svirao faul zbog povlačenja sa ledja što bi rekli oberučke.Grba mora da igra jer je uz Žileta možda i najbolji igrač ove generacije.

avatar
axelf88
Friday, 20.11.2015
22:53

vidi se da navija za partizan, ali je ogranicen fudbaler...trebali bi da ga prodamo...nije mi jasno zasto se nije pruzila sansa trujicu, umesto sto je on igrao

avatar
Death to Krcuns!
Friday, 20.11.2015
23:39

I on je ogranicen igrac isto mada trebao bi da igra vise evo mu sada sanse jer je grbo suspendovan a stevo povredjen a abubakar ko zna da li ce igrati protiv np

avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 21.11.2015
10:23

Da, zato je sledeci Trujicev klub Atletiko Madrid Hahaha Nemoj zezati...