Grci opet kupuju u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
petak 15.01.2021.
19:17
Izvor: Sportske.net

Na pomolu ponovno stvaranje tandema iz Zvezde?

EPA-EFE/SAVVIDES PRESS
EPA-EFE/SAVVIDES PRESS

Povezane vesti

Crvena zvezda je ove zime ostala bez Ričmonda Boaćija, Stefana Hajdina, Veljka Simića, ali još uvek se čeka neki transfer od kog bi crveno-beli mogli i da zarade značajniju sumu novca.

Najnovija informacija s tim u vezi stiže iz Grčke. Tamošnja ''Gazeta'' najavljuje da bi solunski Aris ponovo mogao da posluje sa Zvezdom i da sa ''Marakane' angažuje još jednog igrača.

Podsetimo, Aris je u oktobru angažovao Zvezdinog krilnog fudbalera, Argentinca Matea Garsiju za 1.3 miliona evra, a sada bi navodno da mu pridruži i - El Fardua Bena! To je velika želja aktuelnog trenera Arisa Akisa Manciosa, koji je sa Benom sarađivao i u Levadijakosu pre pet godina.

Reprezentativac Komorskih Ostrva sa Zvezdom ima ugovor koji važi do juna 2023. godine, pa će u klubu iz Soluna morati ponovo da duboko zavuku ruku u džep ukoliko žele i Bena u svojim redovima.

Možda i više od obeštećenja Zvezdi teškoću Arisu predstavljaju lični uslovi Bena, jer veliko je pitanje da li će moći bar da izjednače ono što Ben ima na ''Marakani'', a prema dostupnim informacijama to je 650.000 evra po sezoni.

Kako fudbalski radnici vole da kažu, prelazni rok je ''živa stvar'', mogući su i dogovori koji na prvi pogled ne deluju realno...

-

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 17.01.2021
17:49

Ja nemam hrabrosti da poverujem da ce stvarno da prodaju Bena jer to bi bilo nesto prelepo.

avatar
Saturday, 16.01.2021
10:54

Braco Grci mnog cete da nam pomognete ako kupite tog Bena. Unared zahvalan verni Zvezdas.