Grci se obradovali Žanderovom poklonu, rafalnoj paljbi Olimpijakosa, desetinama miliona evra, a već se sprema i prvi zimski potpis

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.12.2019.
09:27
Izvor: Sportske.net

Očekivano, veliko zadovoljstvo u Grčkoj posle pobede Olimpijakosa nad Crvenom zvezdom i plasmana atinskih crveno-belih u nokaut fazu Lige Evrope.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Olimpijakos je do ove pobede došao golom El Arabija iz jedanaesrerca u 87. minutu susreta, posle igranja rukom Žandera u svom kaznenom prostoru.

Tamošnji mediji priznaju da je to bio svojevrsni poklon koji njihov tim nije propustio da iskoristi.

Takođe, ističe se i statistički podatak da je sinoć upućeno čak 27 šuteva ka Borjanovom golu i da je Olimpijakos pobedu trebalo da obezbedi znatno ranije.

Osim komentara utakmice, ''Sport24'' je izračunao da je Olimpijakos ove sezone od učešća u Ligi šampiona, prethodno i u kvalifikacijama, inkasirao oko 40 miliona evra, računajući i ulaznice i dodatne marketinške prihode.

Zato i ne čudi informacija da se spremaju razgovori o prvom zimskom potpisu. Navodno, uprava je za početak odlučila da ponudi novi ugovor 28-godišnjem Brazilcu Giljermeu i narednih dana očekuju se razgovori na tu temu.

Nema sumnje da će zima biti veoma zanimljiva u Pireju, jer treba očekivati dodatno jačanje ekipe Olimpijakosa u susret evropskom proleću.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
18:46

Pitam se zašto ne vrate Bena kome uskoro ističe ugovor i ne iskeširaju onih 5M € sa Transfermarketa za Marina jer poznaju sredinu i sigurno bi bili velika pojačanja za Olimpijakos.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 12.12.2019
13:51

Od toga 20 suteva sa 30 m