Greške skupo koštale - Partizan poražen u SL posle godinu dana!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.08.2017.
21:55
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije doživeo je prvi poraz u Super ligi posle godinu dana. Partizan greškama omogućio odličnoj ekipi Voždovca da odnese pobedu iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca iskoristili su veliki broj grešaka favorizovanog rivala i savladali Partizan u Humskoj rezultatom 3:1 (2:1) što je prvi poraz crno-belh u Super ligi posle godinu dana!

Golove pogledajte OVDE!

Utakmica je za crno-bele jako dobro počela, premda će se o situaciji iz šestog minuta polemisati jer nije jasno da li je sudija Vasić pravilno postupio kada je pokazao na belu tačku.

Marko Janković je bio igrač koji je oboren u kaznenom prostoru, a siguran izvođač najstrože kazne Uroš Đurđević. Napadač Partizana tukao je snažno u donji levi ugao pa golman Popović i pored dobre intervencije nije uspeo da odbrani penal.

Pitanje je u kom pravcu bi išla utakmica da su crno-beli sačuvali prednost nešto duže, a dogodilo se to da su gosti uzvratili ekspresno.

Tek što su krenuli sa centra fudbaleri Voždovca koriste nešto lošiju intervenciju štopera Partizana Lazara Ćirkovića i preko Filipa Stuparevića stižu do izjednačenja.

Samo dva minuta nakon izjednačujućeg gola Voždovca gosti su imali novu sjajnu priliku ali je golman Filip Kljajić "izvadio fleke" Lazara Ćirkovića.

Partizan je do vođstva mogao u 25. minutu kada je Nebojša Kosović spojio Tavambu sa golom ali je Zoran Popović refleksnom intervencijom sprečio Kamerunca da zatrese mrežu.

Do odlaska na odmor gosti stižu do vođstva. Filip Kljajić ispušta loptu posle centaršuta a Borko Duronjić postavlja stopalo i smešta je u nebranjenu mrežu!

Drugo poluvreme proteklo je u inicijativi Partizana ali je ona u većem delu bila jalova. Tražili su u nekoliko navrata crno-beli novi penal ali su jedinu pravu priliku imali u 71. minutu kada je Sejduba Suma sa nekih deset metara šutirao visoko preko gola iako je bio neometan.

Problem za Partizan posle današnjeg poraza može da predstavlja i povreda Nebojše Kosovića koji je u 62. minutu nagnječio koleno prilikom starta i morao da napusti teren.

Gosti su igrali strpljivo, čuvali prednost i čekali na šansu da ugroze rivala iz kontranapada što su na kraju i učinili i stavili tačku na veliku pobedu u Humskoj.

Kontranapad u 88. minutu završio je Aleksandar Ješić ali je i ovoga puta golu kumovala očajna postavka odbrane Partizana. Malobrojni navijači u Humskoj pozdravili su aplauzima gostujuću ekipu i trenera Stolicu nakon trećeg gola i time pokazali šta misle o današnjem izdanju voljenog kluba.

Filip Kljajić i Lazar Ćirković dobijali su aplauze tokom drugog poluvremena kojima je publika ironično pokazala šta misli o njihovim partijama.

Partizan nakon prvog poraza u domaćem prvenstvu ostaje na devet osvojenih bodova i pada na četvrto mesto pošto su ga preskočili Vojvodina i Voždovac, a Zvezda sutra igra svoju utakmicu 4. kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

123 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mads87
Thursday, 10.08.2017
10:39

Au brate pa sva 3 gola iz greske.A Kljajic ima ruke od testa izgleda

avatar
aca123
Thursday, 10.08.2017
07:22

Ništa ovde nije čudno,ako ćemo realno da golman spartaka nije bespotrebno istrcavao na 20 m. Od gola u subotici bi bilo 0:0 ,partizan bez Lea nema igru!!!

avatar
SaMORealNO
Thursday, 10.08.2017
07:19

Branio sam i Cirkovica i Kljajica do ovog trenutka, smatrao sam da im treba dati jos jednu sansu, ali posle ovoga vcrs nema opravdanja, sto se mene tice onisu bivsi igraci bolje dati sansu dvojici omladinaca ako vec ne zele da dovedu ikoga

avatar
Sasa1969
Thursday, 10.08.2017
03:10

Nas kosta neznanje trenera indijanca... samo polako.. zabava tek pocinje...

avatar
Sasa1969
Thursday, 10.08.2017
03:06

Partizan treba da vodi trener koji je GROBAR DO KOSKE, a ne lipicaner, subota, trpaju nas iz Vose, naredni cetvrtak trpa nas covek koji nam je doneo duplu krunu i upamtite jednu stvar Vi sto kakite na ovim komentarima, Nikolic nije otisao iz Partizana zbog love, nego zbog indijanaca u klubu... samo strpljenja, saznace se istina brzo...

avatar
Sasa1969
Thursday, 10.08.2017
02:49

Mora da su ovi bolji od cigana iz Pireja, posto smo mi po misljenju naseg trenera odigrali evropku utakmicu, a ja sa mojih 48 godina reci cu ti sledece, odnosi se na ganfera koji nam je trener, ti si druze cirkuzant, pojma nemas, neces dobiti ni Vošu, o Videotonu je suvisno pricati, ti si trener jos jako kratko i onda ćao...

avatar
majki
Thursday, 10.08.2017
00:55

Cirkovic, Miletic, Kljajic... More mrs iz Partizana!!!

avatar
magister
Thursday, 10.08.2017
00:44

Kljajić je ušao u ozbiljan problem, a očigledno i Ćirković. Kod trećeg gola je Ostojić prodao loptu na našoj polovini. Jedan pametan trener, doduše košarkaški, je rekao, da svaki dobar napad počinje iz dobre odbrane. Protiv Spartaka je delovalo teško, ali smo delovali i ozbiljno. Večeras, saplitanje o loptu, loše postavljanje, lopta kao vruć krompir za golmana, drugi put u dve nedelje, poraz od Voždovca isti kao od Olimpijakosa, opet na svom terenu... Alarm. Crvene lampice. Rekonstrukcija odbrane što pre. Stevanović, Nema Miletić, El Munir, za početak... Prvi gol za Voždovac Filip Stuparević 16g, drugi Borko Duronjić 19.

avatar
zg partizan igokea
Thursday, 10.08.2017
00:15

Ni poklon penal im ne pomaze.

avatar
Thursday, 10.08.2017
00:15

Posle prve utakmice sa Olimpijakosom sam pisao da cemo mi kukati za Nikolicem,sto je vec polako pocelo...Prvo: Djukicu ovo nije nikakav izazov,njemu je bas svejedno,ocigledno,ipak je vodio Valensiju jednu itd itd...Danas ne menja izmene , na 35 stepeni,neverovatno...Drugo,ne bih se doticao Cirkovica,ali Kljajic??? Ono je nevidjeno,jos je taj lik bio kapiten proslu utakmicu cini mi se... Decko ne da nema pojma da brani,nego je toliko mali i sitan da nakon meca u Atini izjavi da mu smetao reflektor...No coment

avatar
ja 030
Thursday, 10.08.2017
00:10

eehehehehe proradio misomor ehehehehehe

avatar
Thursday, 10.08.2017
00:07

Nikoneivf/------------------------------------------------------------------------------------------------

avatar
Mustafa sa pašnjaka
Thursday, 10.08.2017
00:01

Da li je neko video DILDO1981?

avatar
Renton
Wednesday, 09.08.2017
23:44

Ja sam grobar,ali sudjenje je bruka,penal je nepostojeci. Kako god svaka cast vozdovcu,potpuno zasluzena pobeda. U nedelju sa vosom ce biti tesko,al nadamo se najboljem,sretno nam bilo.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 09.08.2017
23:33

Vazno da ste uzeli pare a da se ulozi u tim nema veze iznece to strasni Cirkovic i Kljajic kiksara koja treba da nam placa da igra u prvom timu!

avatar
VB93
Wednesday, 09.08.2017
23:10

Ćirković jeste danas loše odigrao, ali generalno nije loš igrač pogotovo ne toliko loš koliko ga svi osporavaju, svoj pun potencijal pokazao je protiv Totenhema na debiju u LE, ovu sezonu je počeo posle dužeg perioda ne igranja, ali je opet po meni odigrao odlično protiv Oly-a u BG, mislim da će vremenom biti konstantniji i sigurniji, odličan bi bio da bude rezervni štoper al onda ne bi mogao steći to jer ne bi imao kontinuitet, Jevtovića ko kritikuje ne poznaje dovoljno dobro fudbal, svako može imati loš dan, ali Jevtović je inače jako zahvalan igrač, Kosović je dosta napredovao od kad više igra, Suma je odličan tehničar i hitar podseća na Moreiru, kako bude sve više ulazio u ritam biće bolji, sve u svemu vremenom će to biti sve bolje, treba istrpeti i ekipu i Đukića koji forsira taj napadački fudbal i koji odlično može psihološki pripremiti ekipu i da igraju bez straha što se videlo protiv Grka koliko puta su gubili i nisu padali ni tren, za Miletića levog beka slažem se da je ograničenog kvaliteta i da bi tu trebali naći bolje rešenje...

avatar
neymar-junior-10
Wednesday, 09.08.2017
23:07

Nikad prezaliti necu ponudu Anderlehta za Cirkovica!!!! :-(

avatar
Кун
Wednesday, 09.08.2017
23:07

Kakav je osećaj izgubiti nešto što je namešteno, kako ono vi kažete?

avatar
Salone
Wednesday, 09.08.2017
22:56

Ala ce ove Zvezda da dere vise nece moci pomoci ni kokeza i vucko

avatar
ZoZoN
Wednesday, 09.08.2017
22:42

Идемо редом.Ђукићу,за кога одмараш играче,кога штедиш?nКљајић боље нека сам тражи исписницу,него да буде протеран.nОдбрана катастрофа,дува са свих страна,Сума једну одигра добро,па 3 катастрофа,тако може и моја баба играти.nАко недође један штопер и један на средини,нас нема нигде.nНа крају када се све сабере,они одлични,ми катастрофа,али услуга за услугу,ми њима данас 3 бода,они прошле године одвалили звезду,па сад шта нам Бог да,али ако овако наставимо,неће бити добро.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Wednesday, 09.08.2017
22:34
avatar
Predrag Drobnjak
Wednesday, 09.08.2017
22:26

Zar su oni stvarno mislili da izguraju sezonu sa Cirkovicem?Nisu momci krivi, oni se bore za sebe i igraju da zarade, ja bih prvi igrao da sam na mestu tog Cirkovica, Kljajica, Miletica da mi se ukaze prilika.nSramota me je sto su dozvolili da Zvezda koja duguje toliko napravi bolju ekipu od nas.

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 11.08.2017
09:55

Misliš da vi ne dugujete,nemoj da se iznenadiš da vaš dug bude i veći....

avatar
Ninoslav Krejic
Wednesday, 09.08.2017
22:23

Djukic da je neki trener ostao bi u Spaniji

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 09.08.2017
22:23

Prvo da cestitam Vozdovcu na odlicnoj igri, stvarno momcima svaka cast...ko je nama kriv sto nam jos uvek igraju kiksara Kljajic, stoper u pokusaju Cirkovic, rupa Miletic i tamo neki Kosovici i Jevtovici...covek ne napravi izmenu, alooo...vise je pokazao mali Radin za onih 10 minuta neko ijedan veznjak od pocetka sezone.

avatar
ipak smo mi PRVI
Wednesday, 09.08.2017
22:22

Ala pa ni poklon penal vam ne pomaze pa ni navlacenje sudije celo vreme.Prestali igraci Vozdovca da sire noge u svom kaznenom i odma nema pobjede za mocni partizan.Kad vam dolazi Suma

avatar
Mario98
Wednesday, 09.08.2017
22:21

Odbrana katastrofa!!Ima li Partizan kondicionalnog trenera , ovi igravi se prakticno od 60min vuce po terenu!!Potrebno pojacanje u napadu da bude nekakva konkurencija , a ako udjemo u LE kupicemo jos stopera i to je to.

avatar
gmarkovic
Wednesday, 09.08.2017
22:20

To je taj sampion!😂 Gol iz nepostojeceg penala i jedan sut na gol za poluvreme...😂😂😂 kako su vam samo servirali pricu da ste mnogo jaki ovo, ono...Nikolic ce vas isprasiti i sad vidim da je duplo bolji trener od Djukica...doduse mozda ce i sada biti prezadovoljni kao posle Olija, mozda su spojili nekoliko pasova, Suma pravi razliku...😂😂😂

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 09.08.2017
22:19

Kome je najteže pao poraz,evo ovim redom-komentator,Stolica,Djukić....

avatar
RUSKI CAR
Wednesday, 09.08.2017
22:17

Kada bi se sve utakmice u našem prvenstvu igrale pošteno, ni Zvezda ni Partizan ne bi osvajali titule, bar sa ovakvim timovima. A u Evropi se ne bi brukali.

avatar
Blazer
Wednesday, 09.08.2017
22:13

Tawamba?Kljajić?....oba beka loša,Ćirković izgubljen....pod hitno treba dovesti Filipovića,bez štopera se izgleda neće moći,u sredini umjesto Kosovića,Pantić,Marjanović ili Đuričković...

avatar
paok
Wednesday, 09.08.2017
22:12

E nismo ni zasluzili nista drugo. Prvo Djukic kao pogubljen slucaj, forsira visoki presing a igracima dusa u nosu posle sat vremena, ne samo na ovoj utakmici. Drugo opet Djukic, jel moguce da ne vidi da Kljajic i Cirkovic nisu ni za zonsku ligu(eto nek se zahvali njima na vecerasnjem porazu). Trce opet Djukic, Suma nije krilo a od kako je dosao samo tamo igra. Nije ni cudo sto je prosecan. Malo uprava, uporno ponavljaju kako su sacuvali tim. Prodali dva najbitnija igraca a zamene za njih nisu dovedene. Razumem ja da se moraju prodavati igraci, ali onda dovedi dosyojne zamene. Nama treba dosta igraca ako ne mislimo da predamo Zvezdi titulu vec u Avgustu. Golman, stoper, levi bek, krilo. Ovakvom igrom nemamo sta da trazimo protiv Madjara. Leonardo jeste kukao ali ja ga ne bi prodao dok ne dodje zamena. E sad nek kukaju oni koji su ga pljuvali, mi takvog igraca nemamo niti cemo ga skoro imati.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 09.08.2017
22:12

Drincic , Sasa Ivković ili Planic i levi bek

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 09.08.2017
22:11

U plej ofu je formirana cena,ne može manje od toga....odmah vam se obilo o glavu...

avatar
3x3
Wednesday, 09.08.2017
22:10

Kako to da ovaj Kljajic i dalje brani i Cirkovic i dalje igra? Za Kljajica ne pitam sad, ovo je pitanje od pre par sezona kada je bio jednako ocajan, kao i Cirkovic.

avatar
SinakDovla
Wednesday, 09.08.2017
22:09

Brzo prodajte Djurdjevica dok se ne smanje ona 3 miliona na 1..

avatar
neymar-junior-10
Wednesday, 09.08.2017
23:08

Taj je bez Leonarda i penala jako los. Centarsut kriminalan, gradjenje nula, trcanje ocaj...

avatar
kizito
Wednesday, 09.08.2017
22:09

Nisam gledao utakmicu,ali sam ubedjen da je Partizan ostecen,jer ovakav rezultat nije logican.Pa ljudi, Partizan se nosio sa Olimpijakosom,dao im cak 3 gola a primio samo 5,a od tih 5 ni igraci Olimpijakosa nisu imali nameru da daju bas sve.Ne cudi me kad Zvezda izgubi od Vozdovca,ali Partizan neverovatno,Crno-beli su mocni i Bogom dani da vladaju srpskim fudbalom.Mislim da se FSS i ko zna ko jos vec urotio protiv Partizana.

avatar
napred Panktizan!
Thursday, 10.08.2017
01:41

Kao sto je Partizan bio bolji od Olimpiakosa, tako je i Vozdovac bio bolji od Partizana. Desava se. Partizan i jeste ostecen za Jankovicev gol, ali je penal nad njim prestrogo dosudjen pa se moze reci da je to kompenzovano. Partizan konstantno prima golove na pocetnicke greske oba golmana i Cirkovica. Kad bi imali samo prosecne igrace na tim pozicijama, smanjili bi broj primljenih golova za 70%. Iskreno, ne brine me mnogo Partizan i ovaj poraz, vec samo navedeni. Mislim da ce se posle ove utakmice reagovati ili ce nam se ponoviti pretprosla sezona u domacem, a malo teze u Evropi.

avatar
Grobar977
Thursday, 10.08.2017
02:09

Ako nisi gledao nemoj da komentarises, kakav si ti navijac ako nisi mogao jednu utakmicu da odgledas I odmah si se uhvatio da pričaš o sudijama i o greškama. Ovako loše odigrana utakmica i ovakvi kiksevi kao da smo amateri i sad su nam sudije krive a penal nam poklonili. Da ti kažem nešto zato tako u evropi i prolazimo...

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 09.08.2017
22:08

Sasa Ivković dokazao da je zver . On Planic ili Maras inace ce biti opet+20

avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 10.08.2017
01:06

Mala ispravka +32....

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 11.08.2017
09:59

Slažem se ne toliko ali zbog onog opet sam odgovorio,ne zameri...

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 10.08.2017
15:22

ne toliko ali +20 ako ovako nastavimo sigruno

avatar
Гробар1971
Wednesday, 09.08.2017
22:07

Đukiću expresno si upropastio sve ono što je dr Nikolić stvarao ,ma zar te ni malo nije sramota igrači igraju bez trunke motivacije bez volje i želje nema one ige kao kod dr Nikolića beži dok je vreme

avatar
Blazer
Thursday, 10.08.2017
19:01

Igre kod Nikolića nije bilo...za 180 stepeni drugačiji sistem ne znam šta očekivati

avatar
SamoPartizan
Wednesday, 09.08.2017
22:06

Kakvu odbranu imamo auu...popttuna suprotnoyt od prosle sezone..Dovedite stopera i golmana pod hitno ovako vise ne ide...

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 09.08.2017
22:05

Moralo je jednom . Ako se cirkovic, miletic, Kljajić i Jevtović ne izbace iz ekipe necemo proci Videoton. Suma za sada nista. Ovako smo poceli i proslu sezonu. Pobeda protiv Vojvodine pod obavezno.

avatar
gmarkovic
Wednesday, 09.08.2017
22:22

Kako Suma nista? On je vec pokazao sa zna da igra fudbal i da je madjionicar. Jos jednu godinu-dve da se fizicki spremi i bice top pojacanje. Evo prodaju vam i Djurdjevica. Za njim ce i Everton. Molite Boga da vam pogodi uprava sa 2-3 pojacanja ili cete biti opet na -40.

avatar
001
Wednesday, 09.08.2017
22:26

Za ove levate se u potpunosti slazem,a sto se tice Sume njega nema ko da isprati, sta da radi brat verovatno se krsti sa kakvima mora da igra

avatar
Dragan Petrov
Wednesday, 09.08.2017
22:05

Pokazao Solica upravi Partizana ko je car !

avatar
Agan Hodzic
Wednesday, 09.08.2017
23:12

Plasio sam se da Djukic sa ovim timom nece mici,zanisili su se sa predhodnim mandatom gde je bio timcina koji bi ovu pistacu razneo sa jedno 6-7 komada! Ali sta je tu je!

avatar
Ilic22
Wednesday, 09.08.2017
22:05

kljajic i cirkovic-reci su suvisne

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 09.08.2017
22:05

greske zasad nisu fatalne a osad mogu da budu LS placena skupo

avatar
paok
Wednesday, 09.08.2017
22:36

Greske su vise nego fatalne. Ja mogu da shvatim da se pogresi, ali veceas ove 3 greske su posledica totalnog ne znanja pojedinaca.

avatar
neymar-junior-10
Wednesday, 09.08.2017
23:08

nisu fatalne? zasto onda ispadosmo od olya?

avatar
Wednesday, 09.08.2017
22:04

Partizan bi trebalo da igra preko dana utakmice jer su se reflektori bas urotili protiv njih.

avatar
Dragan Petrov
Wednesday, 09.08.2017
22:04

Bruka, cemer i jad ! Kljajica izbaciti prvog za sva vremena iz prve postave ! Prodajte jos i Djurdjevica pa nam 7 mesto na tabeli ne gine !

avatar
Wednesday, 09.08.2017
22:04

Đukić greši od početka sezone gurajući Ćirkovića i Jevtovića kojima nije mesto u Partizanu, a večeras im je pridodao i konstantno slabe Miletića i Kosovića i još je ostavio Kljajića na golu, a s druge strane odmara Evertona, na klupi drži i večeras odličnog Radina i tokom celog pripremnog perioda odličnog Marjanovića. Čovek je izvršio jednu jedinu i to prinudnu izmenu, a na klupi je imao Stevanovića umesto Kljajića, Miletića umesto Ćirkovića i Marjanovića ili Pantića umesto Jevtovića i bilo koju izmenu od navedenih da je izvršio ne bi pogrešio ali on nije nijednu do kraja utakmice. Ja sam pisao da ne može da igra presing sa Ćirkovićem, Jevtovićem i Kosovićem i mrzi me više da objašnjavam zašto ali to Đukić ne vidi isto kao što ne vidi da Ćirković ne zna ništa ma može on da bude i najbolji štoper svih vremena on štopere ne zna da izabere, a očigledno ni sastav tima.

avatar
gmarkovic
Wednesday, 09.08.2017
22:17

Opet ti o Djukicu. Do sad si ga hvalio. Sad je los. Nije problem u njemu. Ti igraci moraju da igraju, da ih prodaju. Kao sto kod nas igra Milic pre Radonjica i Adzica.

avatar
paok
Wednesday, 09.08.2017
22:34

Tacno je sve sto si napisao. Presing ne mogu da igraju spori igraci i to je valjda svima jasno sem Djukicu. O izmenama necu ni da pricam.

avatar
Jukić
Wednesday, 09.08.2017
22:04

Samo bez nervoze da sačekamo partizanov vesnik da nam Željko Pantić lepo objasni da imamo dobrog trenera dobar tim i da ćemo uraditi nešto u evropi

avatar
neymar-junior-10
Wednesday, 09.08.2017
23:11

I sjajnu odbranu :-D ala real madrid

avatar
Јода Пгд
Wednesday, 09.08.2017
22:04

аууууууууу па уби вождовац

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 09.08.2017
22:11

Isto ko i neke sto osramoti i uze im nameštenu titulu

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 11.08.2017
10:05

Nas su pobedili i uzeli nam nameštenu titulu(mada ne razumem kako je nameštena ako nas pobeđuju) protiv vas ne potrče i vi osvojiste titulu.....u pravu si možda i jeste nameštena titula,samo kome????

avatar
Al(a)din
Wednesday, 09.08.2017
22:03

Meni nije jasno, zasto se ne pruzi prilika Stevanovicu, sigurno je bolji od Kljajica, ipak je u Cuki razvaljivao

avatar
Agan Hodzic
Wednesday, 09.08.2017
23:09

I finalu kupa sa jako mali zvanicnih utakmica je Stevanivic pokazao da je mnogo bilji od Kljajica,nista sta da se radi,bolje poraz pa da se neke stvari rese dok jos mogu!

avatar
napred Panktizan!
Thursday, 10.08.2017
01:47

Ma isti su, u tome i jeste problem. Treba nam novi golman.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 09.08.2017
22:03

Čestitke gospodinu Iliji Stolici i ekipi Voždovca na apsolutno zasluženoj pobedi! Kljajić, Miletić i Ćirković su rupe nevidjene! Sramota je igrati ovako, naročito u Humskoj! Ilija Stolica je strašan trener.. Sportski pozdrav, uprava napolje!

avatar
FCPartizan1970
Wednesday, 09.08.2017
22:03

Odbranu odmah menjati. Miletic out, a Munir in, Cirkovic out, pojacanje in, Vule out , Miletic in, Kljajic out Stevanovic ili pojacanje in. Suma jos nije taj, mislim da je problem u glavi i te cene od 1.65m eura. Koliko vidim Djurdjevic ide, a Tawambu ce na centra, a poluspic ili AMC ce biti Suma. Zato Iliev pokusava da kupi levo krilo. Ako ne bude primena ode titula u komsiluk, Djukic u neku arapsku ilu Š ligu, a Partizan ce opet lutati sa trenerima, a najbolji izbor je Stolica.

avatar
Sasa1969
Wednesday, 09.08.2017
22:03

Pricam neko vreme, trener cirkuzanz, ne zna gde je dosao, danas Vam pricam, ispadamo od Madjara jer smo jako jako smesna ekipa, a taj Suma, covek je prosecan igrac, zato nas cenjeni trener ganfer kaze,mi smo Partizan, ti si druze telence, muuuu

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 09.08.2017
22:03

Prodaja Leonarda nije pucanj u nogu, nego u glavu... Realno su gori od Zvezde trenutno, i molim sve da me obidju sa dodatnom diskusijom na tu temu...

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 09.08.2017
23:26

Gori neverujem .

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 11.08.2017
10:07

Zato ste i rekli onom kasapinu da ga povredi.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 10.08.2017
15:22

polako , tako je bilo i prosle godine , bez jovicica ste ispodprosecni

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 10.08.2017
15:21
avatar
Nogometni strucnjak
Thursday, 10.08.2017
01:07

Zasto ne verujes, da se razumijemo, ne komentarisem igracki kadar, nego samu igru, i dalje Emperador mislis da igrate bolji fudbal od Zvezde?

avatar
Markо Đorđević
Thursday, 10.08.2017
00:47

Ne verujem * I nema sta ti da verujes ili ne. Zvezda sa igrom protiv Sparte je 10x bolja od partizana bez Leonarda.

avatar
Real/Partizan
Wednesday, 09.08.2017
22:03

Sto se tice sudija, uz naravno losu igru Partizana i sudije su dale svoj doprinos ponistile cist gol, vidim da zelite da zvezdana bude sampion od samog pocetka pa ajd dajte joj odma tu titulu, opet tvrdim Macva, Vozdvovac i mi smo jedine utakmice koje ce zvezda odigrati u Ligi, mozda jos Zemun, zna se vec rezultat iz Surdulice, Nisa itd.. pz

avatar
Kladionicar
Wednesday, 09.08.2017
23:07

I krece ta prica od treceg kola, da ne izgubite vreme slucajno.. Dali ste pola para od Leonarda za ovog Sumu a decko nije ni desetina tog igraca.

avatar
gmarkovic
Wednesday, 09.08.2017
23:19

Hahaha...pogledaj samo kakav ste penal dobili i to ce biti dovoljno...

avatar
Wednesday, 09.08.2017
22:03

nemam lepe reci za ovako losu igru ... Kljajica pod hitno van startne postave ... dovesti stopera jos hitnije jer je ovo rasulo ... sa ovakvom igrom nemamo sanse ni u Evropi ni u domacoj ligi ... jednostavno mnogo lose

avatar
Markо Đorđević
Thursday, 10.08.2017
00:48

Nevenica na stopera pod obavezno. :)

avatar
LoleRava
Wednesday, 09.08.2017
22:02

Crni Djukic,primi covek vise golova neko Nikolic za celu sezonu.

avatar
001
Wednesday, 09.08.2017
22:02

E ovako Kljajic,Miletic,Cirkovic,Jevtovic dok god budu igrali nama nema srece...

avatar
paok
Thursday, 10.08.2017
07:27

Treba ih pokloniti bilo kome, problem je sto ih niko nece.

avatar
Real/Partizan
Wednesday, 09.08.2017
22:01

Kljajic napolje stvarno mi nije jasno vec sam to i rekao kako je taj covek uspeo se probiti da brani profesionalno cudo bi bilo i da sam ga video kao amatera, Cirkovic sta za njega reci vec se zna, najgori stoper u istoriji Partizana verovatno, Miletic je verovatno najgori bek u istoriji naseg kluba ne pamtim da je neko ikad toliko lose igrao, Kosovic rupetina, uz njega naravno Jevtovic igraci koji su na sredini, a nisu kreativni, losi ofanzivno i defanzivno, Radin je za njih izmislio fudbal, sta je Djukicu stvarno ne znam, svi smo mislili realno da ce uprava uraditi ova neki dobar posao, ali to nije slucaj, imamo amatersku odbranu, golmana takodje, sredinu koja je najverovatnije jedan od gorih, ne izgleda dobro, bude li Cirkovic i protiv Videotona na terenu, tesko cemo do Lige Evrope..

avatar
paok
Wednesday, 09.08.2017
23:47

Sve sto si napisao je tacno, nazalost ali je tako.

avatar
R V T
Wednesday, 09.08.2017
22:00

Vidim, moracemo da bacimo jos neke (svete) krave u provaliju nastalu izostankom Evertona:-D Mozemo li da pozajmimo Popovica, Ivkovica i Filipovica samo do kraja (glupog) avgusta? :-D

avatar
gosfkcz
Wednesday, 09.08.2017
22:00

Polako, tek je pocetak, resice to tole u maju.

avatar
CZYNWA
Wednesday, 09.08.2017
22:00

Partizanov poraz nije strasan, ali ih je veceras Vozdovac razbio, bukvalno rutinski, na njihove greske. Vezni red bezidejan, odbrana ocajna, previse zavise od individualnih akcija Jankovica. Sa ovakvom igrom im se ne pise dobro protiv Videotona, nadam se da ce to srediti i da mogu u LE. P.S. Leonarda ce praviti od blata

avatar
Ša-la-la-la
Wednesday, 09.08.2017
21:58

Evo ti Ivice tvoje čekanje na štopera. Kompletna odbrana velika nula.

avatar
vlajdzo
Wednesday, 09.08.2017
21:57

Nema..vidi se kad nece neko da proda tekmu pravo lice...ne kazem samo za Partizan..vec i za Zvezdu prosle sezone...ali da svi ovako igraju bilo bi nam mnogo bolje stanje u fudbalu..al eto..sta je tu jee

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 11.08.2017
10:16

Samo da nisu hteli i prošlu da prodaju partizanu bilo bi nam mnogo bolje stanje u fudbalu i imali bi poštovanje kao klub,ovako je ovo samo prebijanje duguva i čist račun za proleće ako zatreba...

avatar
Peron
Wednesday, 09.08.2017
21:57

Nuka od tima.. Kljajic, cirkovic, jeftovic, kosovic.. Teleoptik.. Djurdjevic je bez leonarda nula vez kreca nema gola.. Ovo ekstra pojacanje suma.. Neke akrobacije.. Bla bla bla al sve u krug.. A crnogorski mesii loptu ne ume pri e..

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 09.08.2017
23:43

Kako se odjednom preko noci promijeni misljenje za svakog igraca...vecinu ovih igrac ste kovali u zvijezde nedavno. R

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 11.08.2017
10:18

Ma bitno je šta rade u Zvezdi,kod vas je super samo tako nastavite...

avatar
ViniciusJR
Thursday, 10.08.2017
14:50

Kao prvo, ja sam navijac partizana, a u mom komentaru sam se nadovezao na neke, nazovi navijače, koji odjednom sve pljuju. Za Jevtovica, Cirkovica, Kljajica se i sam slazem, odavno govorim da su ocajni. Ali ruzno je sad odjednom prozivati npr Marka Jankovica, momka koji je mozda i najbolji igrac Partizana od pocetka sezone, i trenutno nema borbenijeg u onom dresu od njega. Pa i protiv Vozdovca, ako je neko zasluzio pozitivan komentar je upravo on, ginuo je decko.

avatar
paok
Thursday, 10.08.2017
07:29

Pljuvali ste i vi sve sem Boacija a sta sad radite. Problem je trener sto ih tera da rade nesto sto ne mogu. Konkretno, viskoki presing celu utakmicu.

avatar
paok
Wednesday, 09.08.2017
23:49

Sve si u pravu ali za Sumu ne. Igra na pogresnoj poziciji.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Wednesday, 09.08.2017
21:57

Cim udju u 16 padaju a komentator se isplakao au :D

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 09.08.2017
23:42

Isto ko vi u finalu kupa

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 10.08.2017
14:19

mislis kao vi juce,protiv olija itd?pa smesne stvari samo ovde mogu da vam se sviraju,a boaci nije pao nego mu je dres skinut,toliko o tome

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 10.08.2017
12:28

kao vi u finalu kupa

avatar
Eazy-E
Wednesday, 09.08.2017
21:56

E nadam se da ce Djukic I Iliev uraditi nesto po pitanju ovog kriminala u odbrani u vidu Kljajica I Cirkovica