"Grobari" ga priželjkuju u Partizanu, Izraelci poslali najjaču ponudu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.12.2018.
10:31
Izvor: Sportske.net

Neće biti lako crno-belima da ispune želju navijača i angažuju najboljeg strelca jesenjeg dela sezone u Super ligi Srbije.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Zimska transfer pijaca u Srbiji biće otvorena tek početkom februara, ali to ne znači da klubovi neće biti aktivni u periodu koji je pred nama.

Naprotiv, Crvena zvezda i Partizan trebalo bi da obave veći deo posla oko transfera do 8. februara, pa se tako već sada uveliko govori o mogućim pojačanjima i odlascima u redovima "večitih".

Napredak bi ove zime mogao da bude "očerupan" od strane najvećih srpskih klubova jer u svojim redovima ima odlične igrače koji su zapali za oko Zvezdi i Partizanu.

Pisali smo juče da bi kapiten "Čarapana" Miloš Vulić mogao na "Marakanu", a navijači Partizana odmah bi potpisali da se ekipi priključi krilni napadač Napretka Aleksa Vukanović.


Momak koji se nalazi na vrhu liste strelaca domaćeg šampionata na kraju prvog dela sezone odavno je skrenuo pažnju na sebe dobrim igrama i golovima koje postiže u dresu Napretka.

Aleksa Vukanovic
Foto: Beta/Branislav Božić/Ev

Tokom jeseni je odigrao 20 utakmica za Kruševljane, postigao 12 golova, a propustio je samo poslednji duel prvog dela sezone sa Radničkim iz Niša kako se slučajno ne bi povredio i ugrozio transfer.

Sportski direktor Napretka Bojan Filipović ne krije da bi za Vukanovića vlada ogromno interesovanje, a otkrio je i ko je trenutno na pol poziciji da dobije njegov potpis.

"Najbolju ponudu, za sada, za Vukanovića je dala Hapoel Haifa, trenutno petoplasirani tim izraelskog šampionata", rekao je Filipović za "Žurnal".

To znači da postoji interesovanje iz inostranstva i da će Partizan imati težak posao ukoliko bude želeo da angažuje najboljeg strelca domaćeg šampionata.

Sa Vukanovićem u timu crno-beli bi dodatno pojačali svoj napadački potencijal, a upravo je to nešto što će biti prioritet sportskog sektora Partizana u zimskom prelaznom roku.

Podsetimo da je u 13. kolu Super lige Srbije Aleksa Vukanović postigao prelep gol na gostovanju Partizanu koji možete pogledati u priloženom snimku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke