''Grobari'' hvale redom, sve pršti od optimizma pred novu sezonu! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.07.2020.
20:04
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana veoma su zadovoljni posle večerašnje provere njihovog tima.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan će u odličnom raspoloženju dočekati start nove sezone, zahvaljujući dopadljivoj igri i ubedljivoj pobedi nad Proleterom od 4:0 u generalnoj probi na kraju priprema.

Zadovoljstvo je vidljivo i među navijačima kojih nije moglo da bude na tribinama, ali koji se večeras oglašavaju na društvenim mrežama i iznose svoje utiske.

U prilogu su izdvojili nekoliko komentara sa Tvitera, uglavnom se mogu videti pohvale na račun Natha, Markovića, Zdjelara...
-
baner 9
-
- - - - -
-
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 27.07.2020
21:42

Dovrsavam misao.......takmicenje dugo traje i bice op onoj latinskoj PER ASPERA AD ASTRA....pr. tezak je put do zvijezda....

avatar
Realni Arthur
Monday, 27.07.2020
10:32

Ako bih nesto stvarno hteo da znam, to jest da li vi Grobari stvarno verujete u to sto pricate?Pa ja ne mou da verujem znaci koliko vi mrzite Zvezdu vi ni Partizan ne volite! Umesto da se bavite vasim timom, igrom, pojacanjima, vi se uporno dotaknete Zvezde i to nezaobilazno, bez pardona! Srecno mojoj Zvezdi ove godine, a za vas poraz u Krusevcu da vas malo prizemlji, pa eto cisto da mi ulepsate pocetak Avgusta ! Ja mislm da ovo je jedan od najkvalitetnijih timova Partizana u poslednjih par godina, bar sto se tice napada. A Zvezda, pa zaista imamo dobar tim, ali da ne budemo ko Grobari, osvojicemo ovo, pa ono, pa ...., ajde da vidimo, na kraju takmicarske godine imacemo rezultate! Pozdrav ljubiteljima fudbala, a najveci pozdrav za Delije!

avatar
Dorotej
Wednesday, 29.07.2020
19:37

Bravo Arthure. problem ja da oni u suštini ne vole Partizan. Pakost, mržnja i zloba. Mi im priznajemo sadašnji kvalitet, a volimo svoj klub Zvezdu i sa srcem navijamo. Kritikujemo kada nam se nešto ne dopada kao sadašnja transfer politika i prodaja igrača, ne pljujemo po rivalima. Partizan i njegovi navijači ne trebaju neprijatelje, oni su sami sebi najveći neprijatelj.

avatar
nemam pojma
Sunday, 26.07.2020
21:41

Dobro je što mi nismo klub koji će puštati galamu navijača preko zvučnika i povike goool! To je tako bedno kao i ova liga što se očekuje sa najvećim bednikom na čelu lige, koji ju je doveo do 20 klubova, od kojih dve trečine bednih. Partizan ima najbolju 11-orku, ali ona ne može zbog tog glupana da igra. Dobro da sem juniora nije izmislio i da mora da bude i jedan igrač od 65 godina, da bi i penzioneri bili zastupljeni. Inače, perfektni Markec, odlični Suma i Natko. Sadik najbolji napadač u ligi, što nije teško, iako danas mnogo šeprtljav, odlične Markecove pasove nije iskoristio. Pohvala mladom Stojkoviću.

avatar
Osijek 51
Sunday, 26.07.2020
20:48

Uvertira nije losa, ali opreznost je majka mudrosti, treba sacekati rezultaze takmicarskih utakmica, pogotovo sto u nasem fudbalu puno toga ima sto ne zavisi samo od Partizana....., takmicenje dugo traje i bice po onoj latins

avatar
Dorotej
Sunday, 26.07.2020
22:25

Vi uvek imate alibi. "Ima puno toga što ne zavisi od Partizana". Svetska zavera uvek dobro dođe.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 26.07.2020
20:26

Cemu optimizam kada i danas nisu dosudjena 2 penala za Partizan (saplitanje Sadika i povlacenje za dres Natka) i jos 2 izmisljena ofsajda od kojih je jedan veoma bitan jer je Stevanovic izasao 1 na 1 sa protivnickim golmanom. Partizan ne igra protiv zvezde i njenih filijala, Partizan se takmici protiv zvezdinih navijaca prerusenih u fudbalske sudije koje kradu koliko treba da pokradu Partizan i zato nema ni stranih sudija ni VAR-a.

avatar
Man united
Sunday, 26.07.2020
21:12

Ви сте феномен. Вас 'краду' и на пријатељским утакмицама.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 27.07.2020
12:13

Lepo je Dorotej primetio da je Partizan antipatican svima u srpskom fudbal i da je to razlog organizovanog sudjenja protiv Partizana kao i da je zvezda svima simpaticna i da je verovatno to razlog organizovanog sudjenja u korist zvezde, pa logicno je da je Partizan sampion antipatican, a zvezda simpaticna zvezdinim navijacima, zvezdinim navijacima u FSS, medju bivsim zvezdinim sudijama u Sudijskoj organizaciji, medju aktuelnim fudbalskim sudijama, medju predsednicima i direktorima u ostalim klubovima, i medju trenerima i igracima u ostalim klubovima, a svima njima je simpaticno kada na primer sudija Stojiljkovic izmisli dva zvezdanaesterca protiv indjije, kada treneri spartaka, vojvodine, radnickog cestitaju zvezdi titule unapred, kada trenera dinama preplavi osmeh nakon poraza od zvezde 3:0, kada se trener vojvodine i radnickog ne pojavi na klupi u utakmicama protiv zvezde, kada trener ofk bgd ne dodje na drugo poluvreme protiv zvezde, kada trener dinama porucuje zvezdi da ne brine za dinamo, vec da se cuva za evropsku utakmicu, kada predsednik FSS vredja Partizanove igrace, kada uprava vojvodine preti Partizanu tako sto ce pustiti zvezdu i jos hiljade i hiljade slicnih stvari. Sve je jasno.

avatar
Dorotej
Sunday, 26.07.2020
22:23

Ludnica. Kolektivna paranoja u Partizanu. Protiv Zlatibora im jedan prekršaj nije sudija svirao pa je bila halabuka. Antipatični su svima.

avatar
Dorotej
Sunday, 26.07.2020
22:20

He, he Tarzane. Ti patiš of "bipolarnog sindroma" (neurološka smetnja). Na jednom polu je Partizan, na drugom Zvezda pa si sav rastrzan. A to je paranoja kako se ponašate u Partizanu. Svađate se i na prijateljskim utakmicama, revoltirate sve sa kojima se sastajete, pa ko će da vas voli?

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 26.07.2020
20:16

Brzo ce to da dodje na svoje mesto posle 5 kola

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 26.07.2020
21:03

Naravno da oce. Nije slucajno komsinici u prva dva kola date ekipe koje su pripreme pocele pre 10 dana, koje vec govore kako nece biti pripremljene i ostalo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 27.07.2020
12:17

radnicki i novi pazar su poceli pripreme kasnije, kao i zvezda jer je plan zvezde da im prva dva kola SL sluze kao deo priprema kako bi imali veci odmor od kraja proslog prvenstva, a ipak dovoljno vremena da udju u formu za kvalifikaije za LS. zvezda namesta celokupan raspored sa svojim filijalama i zato racunaju da dok igraju kvalifikacije i eventualno grupu nemaju nijedan jak mec u tom delu sampionata dok jedino moraju Partizanu da gostuju u tom periodu sto se znalo i pre pocetka zreba, a Partizanu su namerno natrpali najteze moguce utakmice i gostovanja u periodu kada se igraju i evropske utakmice.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 27.07.2020
12:10

😂😂😂 rece neko gore kolektivno ludilo,nije puno pogresio,a koje ce to ekipe po tebi biti spremne za pocetak avgusta,koje ce to ekipe dobiti na svezini,ajde molim te reci mi???Obrisi ovaj komentar da ti se ne smeju ljudi,jer ni tvoj Partizan,takozvani prvaci priprema, nece biti skroz spremni za pocetak a ne tamo neki koji su kasnije poceli zbog svega sto se dogadja i sto nam se desava.Ali svidja mi se ova nova teorija zavere,dugo je prvenstvo,sa nestprljenjem ocekujem sta ces sledece da smislis,ozbiljno pretendujes da skines sa vlasti jednog,jedinog,neponovljivog Kralja.