''Grobari'' jasni - Šta ih brine, šta raduje i koliko vredi pobeda u Subotici?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.08.2017.
21:05
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana videli i dobre i loše strane u igri njihovog tima protiv Spartaka Ždrepčeve krvi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je, kako smo objavili ranije, savladao domaći Spartak ŽK sa 1-0, golom Tavambe u 30. minutu, a brojne su reakcije navijača crno-belih na Tviteru posle meča.

Ono što ih brine, jesu pojedine propuštene prilike iz prvog poluvremena, ali ipak hvale igru Đukićevog tima večeras, pogotovo ako se imaju u vidu uslovi za igru na stadionu u Subotici.


-- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bik Koji Sedi
Sunday, 06.08.2017
22:17

Mene jako brine igra Evertona! Jos jedan u nizu dobrih i borbenih zadnjih veznih u Partizanu,ali sa losom predajom lopte. Podseca me na Zuku,Medu Kamaru,pa i Drincica. Odlicne kvarise igre protivnika,ali kad pogrese kao poslednji u odbrani...to nece proci u Evropi,pa neka Djukic pod hitno poradi na njegovoj,a Boga mi i koncentraciji Kice Kosovica,pa i Cirkovica u par navrata veceras,da sprecimo neprijatnosti protiv Videotona. To Marko Nikolic sigurno vidi i zna i cini mi se da je to najveca slabost Partizana.

avatar
sdssrb
Sunday, 06.08.2017
21:21

Dobro je sto ostvarujemo pobede na malim utakmicama. U ovom trenutku je najvaznije da izbacimo Videoton i udjemo u LE. Derbi ce imati odlucujucu prevagu o tome ko ce biti sampion kao i prethodnih godina.