''Grobari'', ne brinite! Vazura obećao evro-licencu!

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.04.2016.
13:14
Izvor: Beta

U Humskoj ne brinu posle jučetašnje odluke Komisije za licenciranje FSS da se Partizanu još uvek ne izda licenca za učešće na evropskoj sceni, za razliku od Zvezde i Čukaričkog.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je danas da će taj fudbalski klub sigurno dobiti licencu UEFA za nastupe u evropskim takmičenjima.

"Ne postoji bojazan da će Partizan ostati bez licence za Evropu. Naredna kontrola je u maju i tada ćemo sigurno dobiti neophodnu dokumentaciju.

U toku je prikupljanje papira kako bi sve bilo završeno.

Zastoj je nastao zbog određenih dugova koje imamo prema bivšim igračima. Gotovo svi su pristali na reprogram duga... Ostalo je još trojica, četvorica",
rekao je Vazura.

Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije objavila je juče da Partizan nije dobio evrolicencu za nastupe u UEFA takmičenjima.

Beogradski mediji danas su objavili da Vazura i Milorad Vučelić odlaze iz Partizana na predstojećim izborima u klubu, ali Vazura to nije želeo to da komentariše.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
icericericer
Saturday, 23.04.2016
11:09

Овај наслов тако иронично звучи...

avatar
Thursday, 21.04.2016
14:11

Ne verujem da je samo to problem, verovatno su sporna i infrastrukturalna pitanja...

avatar
Thursday, 21.04.2016
13:35

Zašto tako uspešna Uprava ne isplaćuje dugove bivšim igračima nego ih reprogramira? Gde vam je novi statut Skupštine kluba? Gde vam je internat? Gde vam je prodato pravo na ime stadiona? Gde su vam sponzori, o onih 8M € i da ne pričamo? Gde vam je isplanirana prodaja igrača? Niste ni 10% svojih obećanja ispunili - dostaje bilo, odlazi Vauro!

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 21.04.2016
14:04