"Grobari" nestrpljivi, kada će se znati konačna odluka o Tošiću?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.11.2017.
15:46
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana na iglama, ne čudi kada se ima u vidu koliko je Zoran Tošić važan za igru Đukićeve ekipe. Kada će se znati da li Bambi može da igra protiv Jang bojsa?

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Strelac pobedničkog gola u duelu sa Borcem iz Čačka i vodećeg u trijumfu nad Skenderbegom u 4. kolu Lige Evrope mogao bi da propusti utakmicu sa Jang bojsom zbog žutih kartona.

Sudija Karlos del Kera pokazao je Zoranu Tošiću javnu opomenu u duelu sa Skenderbegom zbog koje će propustiti sledeću evropsku utakmicu, osim ako Disciplinska komisija UEFA ne "obriše" karton Bambiju.

Osnova za tako nešto ima, Partizan je poslao video materijal koji nedvosmisleno ukazuje na to da je glavni sudija pogrešio i da je fudbaler Skenderbega načio prekršaj u situaciji kada je Tošić zaradio javnu opomenu.

Disciplinska komisija UEFA imaće dovoljno vremena da razmotri sve činjenice vezane za ovaj slučaj i očekuje se da odluku donese narednog četvrtka, nedelju dana pre duela Partizana i Jang bojsa u Humskoj.

Podsećamo da utakmica sa vicešampionom Švajcarske ima ogroman značaj za crno-bele, pošto će eventualnom pobedom obezbediti plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope posle punih trinaest godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
36 Dado
Friday, 10.11.2017
18:53

Ne verujem da ce biti popustanja biti oko kartona od strane Uefe.Al to nase olanove i do ostvarenja cilja nista nece spreciti.Samo jako Partizane moj💪💪💪

avatar
Emperador(2018)
Friday, 10.11.2017
17:43

Jankovic i suma igraju kriminalno ako oni pocnu sa yb stavljam 100 a na 2

avatar
Realan_PFC
Saturday, 11.11.2017
01:54

jankovic kad igra levo krilo beskoristan je totalno, bolje pantic da igra ......... kad igra desno krilo mesto tosica e onda je samo manje beskoristan, koliko je pokazivao prvih par meceva kad je dosao toliko sad nista nepokazuje, nezn igraca da prodje 1 na 1, nista korisno za 90 minuta nemoze da napravi .......... a suma nepotrebno komentarisati, obican cirkusant, vaznije mu da proturi protivniku loptu kroz noge 2 puta nego da napravi neku asistenciju, ili kreira pocetak akcije