''Grobari'' sad već brinu, ko će igrati zadnjeg veznog protiv Viktorije?!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.12.2017.
09:41
Izvor: Sportske.net

Rešenje i dalje nije na vidiku!

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Odmah posle utakmice poslednjeg kola grupne faze takmičenja u Ligi Evrope, protiv Dinama iz Kijeva, postalo je jasno na koga trener Partizana Miroslav Đukić neće moći da računa 15. februara, u prvoj utakmici 1/16 finala protiv Viktorije Plzenj.

Everton i levi bek Nemanja Miletić su u Kijevu zaradili treće žute kartone i svakako će propustiti narednu Partizanovu utakmicu u Ligi Evrope.

I ako za Miletića već postoji alternativa u vidu Nemanje Antonova, situacija na poziciji defanzivnog veznog igrača postaje zabrinjavajuća.

Naime, ne samo što Everton nema pravo igranja u prvom meču protiv Viktorije, nego još uvek nije izvesno da li će uopšte ostati u Humskoj ove zime, s obzirom da iz inostranstva postoji interesovanje za njegove usluge, pominjala se italijanska Đenova.

Isti klub pokazao je interesovanje i za drugog Partizanovog defanzivnog vezistu Marka Jevtovića, koji je takođe sve bliži odlasku iz Partizana, pa ako se to dogodi, od raspoloživih igrača trener Đukić će na toj poziciji imati samo Milana Radina.

Iako se danima i nedeljama već najavljuje povratak Radosava Petrovića iz Sportinga na šestomesečnu pozajmicu, ni popularni Raća neće moći da popuni tu prazninu.

Naime, on je odigrao jedva par minuta u dresu Sportinga ove sezone u Ligi šampiona, ali dovoljno da izgubi pravo nastupa za Partizan u nastavku takmičenja u Ligi Evrope!

Dakle, iako ga crno-beli budu doveli ove zime, glavni problem neće biti rešen, ili će Jevtović i Everton morati da ostanu.

Za sada jedina moguća opcija kada je u pitanju tandem defanzivnih veznih za prvu utakmicu protiv Viktorije Plzenj jeste tandem Jevtović-Radin.

Osim ako Ivica Iliev ne sprema još neko novogodišnje iznanađenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 66
Friday, 29.12.2017
13:20

Koji Grobari brinu, hoćeš da kažeš da ti navijaš za Partizan? :D Postoji i trenutno rešenje za tvoju brigu: Stojković - N.R.Miletić, Ostojić, Mitrović - Vulićević, Tošić, Radin, Suma, Antonov - Ožegović, Tavamba.

avatar
Leipzig&Partizan
Friday, 29.12.2017
13:04
avatar
disqus_OmiNyexRzu
Friday, 29.12.2017
12:46

E sada će oni da dovedu Veselinovića iz VOše pošto je dečko grobar , kao imirko ivanić

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
12:11

Kad smo vec kod levog beka, Obradovic napusta Anderleht:-D

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
10:51

Raca ionako ne bi mogao da popuni tu prazninu, ko razume, shvatice. Hajde da mi prvo vidimo da li ce Everton uopste ostati, a bojim se da nece. Vidim da se kilavimo i sa stoperima tako da mi mozda ni tu bas i nemamo razloga za nadu i optimizam. Ljudi kazu da nisu za to da nam dolaze igraci na pozajmicu, a ne gledaju da smo Milenkovica prodali za solidne pare, ali definitivno mnogo pre vremena, neka igra jos malo za nas pa da se to fino iznivelise:-D Licno bih bio (pre)zadovoljan kad bismo doveli Gajica, nekog dobrog centralnog veznog, po mogucstvu sa stranim pasosem, Drazica (Sulejmanija na leto ako vec ne moze u zimskom roku- da li mi njega trazimo ili su ovo prazne price, i to treba da se zna) i Goua ili nekog drugog spica stranog drzavljanstva. Cak ni peti stranac ne bi bio smak sveta, a ako ode Everton, Suma ce biti jedini stranac, mislite o tome.

avatar
paok
Friday, 29.12.2017
11:52

Mozda i dodje stoper ali to nece biti Milenkovic sigurno

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
16:15

A mozda je i obrnuta psihologija pocela da radi:-D

avatar
PLAYBOY
Friday, 29.12.2017
14:55

imam osecaj da kad bi Drazic dosao u Partizan, ubijao bi po levom krilu, sto golovima sto asistencijama