Grof: "Kasnimo!", Uprava: "Stižu pojačanja!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.06.2015.
10:32
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović poručio je da se kasni sa prelaznim rokom a kao odgovor na takvu konstataciju Uprava će mu do meča sa Kairatom obezbediti još tri pojačanja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije do sada je angažovao četvoricu igrača, trojicu ako ne računate Aleksandra Kataija. Takav tempo pojačavanja ekipe ne dopada se treneru Božoviću koji je svestan finansijske situacije ali ipak ističe da se kasni sa dovođenjem novajlija.

"Zakasnilo se sa prelaznim rokom i to debelo. Šta da se radi, ne možete se pojačavati bez para. Mi se pojačavamo, pregovaramo, a trenutno je lova u magli" objašnjava Božović.

Crnogorski stručnjak do sada je dobio pojačanja u defanzivi i veznom redu. Pored Aleksandra Kataija u klub su stigli Idan Vered, Vladimir Jovović i Zoran Rendulić.

Do utakmice sa Kairatom crveno-beli bi trebalo da dobiju još trojicu novih igrača. Prema rečima šefa sportskog sektora, u narednim danima Crvena zvezda bi trebalo da angažuje Luisa Ibanjeza, Bruna Matoša i Marka Ivanića.

"Ibanjez je postavio još jedan mali uslov, koji treba da rešimo, ali očekujem da bude naše novo pojačanje" kaže Blažo Raosavljević.

Što se tiče Brazilca Bruna Matoša on bi već danas trebalo da stigne u Beograd i da nakon utanačavanja detalja ugovora parafira saradnju sa vicešampionom Srbije.

Za ponedeljak su zakazani novi razgovori sa predstavnicima menadžerske agencije koja zastupa mladog reprezentativca Srbije Marka Ivanića. Zvezda je dogovorila transfer sa Vojvodinom ali se čeka da mladi reprezentativac preseče.

"Klubovi su definisali skoro sve pojedinosti, a sada je odluka na Ivaniću. Njegov plan je da ode u inostranstvo, mada se strani klubovi za sada samo raspituju. Na njemu je da preseče" rekao je Nikola Pavlović.

Nakon duela sa Kairatom, kada bude bilo poznato da li crveno-beli nastavljaju borbu za grupnu fazu Lige Evrope, biće donesena odluka da li da se krene u napad na Portugalca Uga Vieiru.

Na meti se još nalaze Saša Zdjelar ali i Srđan Plavšić iz subotičkog Spartaka. Načelni plan sportskog sektora je da se do 11. jula završi prelazni rok kako bi trener imao barem sedam dana da vidi sa kojim snagama raspolaže na startu šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke