Grof o "struji, Šavijama, Kajama"...

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.11.2015.
21:43
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović još jednom je pred novinarima imao inspirativno izlaganje tokom kojeg je objasnio da je najvažnije to što je večeras bilo struje na "Marakani", kao i to što je štoper Jovanović u vezi sa pevačicom Katarinom O

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon četrnaeste uzastopne pobede koju su fudbaleri Crvene zvezde ostvarili u duelu sa Metalcem, trener crveno-belih Miodrag Božović konstatovao je da je trijumf bio sve samo ne rutinski.

"Utakmicu je odlučio individualni kvalitet mojih igrača. Dovoljna je bila i najmanja greška da mi to iskoristimo. Mučili smo se, ali smo bili strpljivi i upravo iz tog strpljenja se uvek pojavi neko od igrača ko rešava", kazao je Božović novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda je večeras na stadionu "Rajko Mitić" savladala Metalac sa 2:0 u poslednjoj subotnjoj utakmici 17. kola Super lige Srbije i tako upisala 14. uzastopnu pobedu.

"Metalac je vrlo organizovano igrao... Veoma dobro su se branili i verovatno najbolje ovde na 'Marakani'. Nije bilo lako i veoma je bitno što smo pobedili, to je bilo najvažnije", kazao je Božović.

Golove za Zvezdu postigli su Bruno Matos i Ugo Vieira. Brazilcu je to bio prvenac u crveno-belom dresu, dok je Portugalac ponovo uhvatio dobar ritam.

"Večeras je čovek odluke bio Bruno Matos. Srećan sam zbog njega, jer je dugo bio povređen. Prošlu utakmicu je namestio dva gola. Možda će nam on biti pojačanje koje do sada nismo imali", rekao je Božović.

Na novinarsko pitanje da li je šampionska trka rešena, pošto Zvezda ima 22 boda predenosti od Partizana, Božović je rekao da nije, jer crno-beli imaju utakmicu manje.

On se osvrnuo na jučerašnje isključenje struje na stadionu "Rajko Mitić" i natpise u medijima vezane za privatan život Vukašina Jovanovića, ponovivši da time neko želi da destabilizuje klub.

"Zaista ne znam ko želi da nas destabilizuje. Te struja pred trening i konferenciju, naravno da bi odjeknulo to, te razne Šavije, Kaje i slične, ne znam kako se zovu, ali se šunjaju tu da uzmu 'lovu'. Momci pokazuju da su jaki pored svega. Držimo se šta god pisalo po raznim 'Informerima'. Ne znam samo ko daje da se štampaju te novine", rekao je Božović.

Trener crveno-belih je rekao da će se tek posle detaljnih lekarski pregleda znati da li je kapiten Aleksandar Luković, koji je zamenjen u prvom poluvremenu, pretrpeo ozbiljniju povredu.

"U pitanje je primicač. Ne znam još ništa, ali se nadam da nije ništa ozbiljnije", rekao je Božović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Sunday, 08.11.2015
12:14

Stvarno veliki Gospodin sa dzentlemenskim manirima od kojeg svi treneri u Superligi mogu mnogo toga dobrog da nauce.

avatar
BIANCONERO 1965
Saturday, 07.11.2015
23:57

Aloooo....nisi zanimljiv....mozda u Mojkovcu to prolazi

avatar
Србија Звезду воли
Saturday, 07.11.2015
23:18

Grofe svaka ti cast jer ovo sto ti radis sa Zvezdom je nevidjena i nezapamcena dominacija jednog kluba od kad se fudbal igra na ovim prostorima. Ni struja ti nista ne moze.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 07.11.2015
23:15

Savije i Kaje se motaju da uzmu lovu?a koju lovu kad je igraci zvezde nemaju?pa taj jovanovic je prodao novinarima slike sa Kajom kako bi zaradio novac jer nema ni dinara

avatar
gosfkcz
Sunday, 08.11.2015
01:03

Pa kad voli klub. Ti to ne razumes.

avatar
Jebi AV komsije male
Sunday, 08.11.2015
05:38

Ti znas da igraci Zvezde nemaju ? Internet tracara klasicna