Grof u "ilegali" kroji transfer listu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.06.2015.
23:04
Izvor: Sportske.net

Novoizabrani trener Crvene zvezde Miodrag 'Grof' Božović otputovao je u Crnu Goru kako bi sa najbližim saradnicima analizirao postojeći igrački kadar i doneo odluku ima li prekobrojnih i koga će crveno-beli pokušati da angažuju tokom leta.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak je dobio novog trenera koji je dan nakon promocije rešio da se vrati u Crnu Goru kako bi sa najužim saradnicima pripremio "plan rada" za nastupajući period.

Miodrag Božović je od čelnika Crvene zvezde dobio "amin" da pripreme počnu četiri dana kasnije nego što je to bilo prvobitno planirano a do tada će "Grof" imati dovoljno vremena da analizira postojeći kadar i skroji transfer listu.

Nedavno smo pisali da će crveno-beli morati da angažuju pojačanja na krilnim pozicijama a spisak igrača koji bi na toj poziciji mogli da pojačaju konkurenciju nije kratak.

Ono što je u ovom trenutku poznato jeste da kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde figuriraju Mijat Gaćinović (Vojvodina), Rade Krunić (Borac) i Bruno Matos (Novi Pazar).

Pobrojani fudbaleri poseduju kvalitet i nema sumnje da bi ih Božović rado video u svom timu ali su problem obeštećenja. Osim pomenutih Zvezda je već obezbedila potpis Vladimira Jovovića a treba računati na to da bi Miodrag Božović mogao da "izvuče keca iz rukava" zbog veza koje poseduje.

Među igračima koji su već napustili klub nalaze se Darko Lazović, Aleksandar Katai, Miloš Bosančić i Novak Martinović a na izlaznim vratima nalazi se još i Darko Lazić. Dozvolu da napuste klub imaju Nikola Mijailović, Stefan Đorđević i Ifeani Onjilo.

Već pomenutom spisku pojačanja treba dodati i Milana Rodića premda je njegovo dovođenje više želja nego realna opcija zbog ugovora koji levi bek ima u Zenitu.

U narednom periodu treba očekivati i neko iznenađenje kada su Zvezdina pojačanja u pitanju jer Miodrag Božović u svom notesu sigurno ima igrače koji bi u datim okolnostima mogli da pomognu Zvezdi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johny Juve
Thursday, 04.06.2015
12:21

Da li su pustili Onjila?? Joooj bre....

avatar
indija durot
Thursday, 04.06.2015
11:33

Zigic,Krasic,d.Aleksic,Jesic,Palocevic,Antonov,Drazic,Cavric,Oumaru...Samo predlazem..

avatar
Thursday, 04.06.2015
09:19

Звезди и Божовићу желим све најбоље, закључно са кровом Европе и света. nРећи ћу пар аксиома: n1. НЕМА ИГРЕ БЕЗ ИГРАЧА (везног реда, првенствено централних везних и још уже: организатора игре, пакера и лидера, речју: десетке). n2. ЗА НАСТУП У ЕВРОПИ НЕОПХОДНИ СУ ЕВРОПСКИ КАЛИБРИ ИГРАЧА (штопер, пакер, леви бочни везни (левак), шпиц).

avatar
Milanezzi
Thursday, 04.06.2015
13:54

Bravo, znaci nadjem jeftinog centralnog levaka, stopera, lidera i pakera levim klikom pojacam trening na maksimum i sigurno osvajam triplu krunu sa ZVEZDOM i slavim je na Football Manageru svaki peti dan, ZELIM PUNO SRECE I USPESAN RAD TRENERU BOZOVICU, NADAM SE DA CE SE NASOJ ZVEZDI VRATITI IZGUBLJENI SJAJ!

avatar
caperg
Thursday, 04.06.2015
00:33

Nek skautiraju Trujica iz Napretka. Iako mu statistika ove sezone nije bas mnogo blistava, mislim da nije los igrac. Gledao sam ga par puta i delovao je ok. Dovedu ga malo na probu, pa ako im se svidi, potpisu ga, ako ne- ne. Posto je Napredak ispao iz lige, verujem da mogu da ga dovedu za smesne pare. nPrice o Mijatu i nisu bas realne. Treba se okrenuti jeftinijim resenjima. Uvek mogu da se nadju barem 2-3 solidna slobodna igraca.

avatar
indija durot
Friday, 05.06.2015
15:12

Trujic je grobar....

avatar
Toni Kroos
Thursday, 04.06.2015
00:12

Ili pokusavaju da izvuku dobru cenu za Onjila nakon dobre sezone ili su potpuno poludeli!

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 03.06.2015
23:12

Vi stvarno mislite da će Gaćinovića neko da pokloni Zvezdi? Pogotovo sad kad je u vlasništvu investicionog fonda.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 04.06.2015
11:00

Sad je veca sansa kad je u investicionom fondu..

avatar
indija durot
Thursday, 04.06.2015
11:35

Mozda ga prebace u zvezdu da mu kroz evro tekme poraste cena pa da vise zarade nego sto bi zaradili da ostane u vosi

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 03.06.2015
23:11

Ermano, za ovo treba kinta.