Grujić: "Voleo bih da Živković zaigra posle derbija"

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.02.2016.
15:11
Izvor: Beta

Vezni fudbaler Liverpula koji će proleće provesti u Crvenoj zvezdi nada se da će Andrija Živković i Partizan postići kompromis i da će negov kolega iz reprezentacije zaigrati za crno-bele posle "večitog" derbija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić rekao je danas da bi voleo da igrač Partizana i njegov saigrač iz reprezentacije Srbije Andrija Živković postigne kompromis sa crno-belima i zaigra za prvi tim u prolećnom delu šampionata.

"Videli smo se Andrija i ja juče, bili smo u društvu, nismo bili sami. Rekao mi je da trenira sa Teleoptikom, a ja sam video u novinama da je licenciran, tako da možda dođe do nekog kompromisa. Nadam se da će i doći do kompromisa, ali tek posle drugog kola", rekao je Grujić uz smeh i dodao:

"Iskreno, voleo bih da igra, zbog njega, da ne izgubi tri - četiri meseca samo u treniranju...", dodao je on.

Grujić je ocenio da je Partizan jači nego u jesenjem delu šampionata i dodao da mu je izuzetno drago što će Miroslav Bogosavac i Miladin Stevanović dobiti priliku u prvom timu crno-belih.

Prvotimac crveno-belih se osvrnuo i na prolećni deo sezone u Superligi Srbije koji startuje u petak.

"Mislim da smo se dobro pripremili. Svi jedva čekamo utakmicu. Ja sam se toliko uželeo takmičarskih nadmetanja da sam počeo da odbrojavam dane do subote. Dočekujemo Mladost na svom terenu i to je prilika da napravimo lepu uvertiru za derbi. Pokušaćemo da uveselimo navijače lepom igrom i sa mnogo golova, pa da sa mnogo optimizma uđemo u utakmicu protiv Partizana", rekao je Grujić.

Crvena zvezda će u subotu na svom stadionu dočekati Mladost u prvoj utakmici prolećnog dela šampionata, a narednog vikenda ih očekuje "večiti derbi" protiv Partizana na gostovanju.

"Derbi je najveća utakmica i to je jedan od razloga što sam ostao, jer želim da ga odigram na njihovom stadionu. Moramo prvo maksimalno ozbiljno da uđemo u meč protiv Mladosti, ali iskreno, svi igrači potajno već razmišljaju o derbiju", kazao je Grujić.

Crveno-beli su se tokom zimske pauze pojačali dovođenjem defanzivca Edsona, defanzivnog veznog fudbalera Damijena Le Taleka i ofanzivnog veznog Davida Babunskog.

"Uverio sam u njihove kvalitete na treninzima i pripremnim utakmicama. Od kada je Le Talek došao dobio sam nešto ofanzivniju ulogu i iskreno prija mi što sam često u zoni šuta, što ulazim u šanse. Nadam se da ću postići gol u subotu, a onda i u derbiju. Očekujem više golova ovog proleća, a nadam se da će ekipa zadržati dobru igru", zaključio je Grujić.

Crvena zvezda je jesenji deo šampionata u Superligi Srbije završila na prvom mestu sa 62 boda, čak 25 više od prvih pratilaca - Čukaričkog i Borca iz Čačka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Krcunijo najboLa si!
Thursday, 18.02.2016
19:54

tipicni ganfer!

avatar
bobar84c
Thursday, 18.02.2016
18:46

Stavice ga Tomic sigurno na derbiju pa ko ce da im igra ?

avatar
Eustass Kid
Friday, 19.02.2016
01:20

Mihajlinjo! Nisi cuo da imaju novog Ronalda? I Aston Vila im igra u veznom redu ovaj Everton,a tek Kokator ovaj DOminator u odbrani ima da nas razbiju...

avatar
Krcunijo najboLa si!
Friday, 19.02.2016
19:13

greota je biti u zabludi a jos veca 8 godina!

avatar
Stefaninho
Thursday, 18.02.2016
18:13

A ti mnogo pametujes i samo izjavjujes nesto, cuti i treniraj bre

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 18.02.2016
16:55

Kao sto je ovde jedan grobar rekao Grujic nije nista pokazao protiv Kairata (nije ni igrao), ali sad je ovom izjavom pokazao koliki je covek. Grujo je ponos Zvezde i Srbije i ne odlazi slucajno u Liverpool. Svaka ti cast Grujo bez obzira sto su moje zelje drugacije.

avatar
Krcunijo najboLa si!
Thursday, 18.02.2016
19:56

nece ni minut odigrati za liverpul

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 18.02.2016
20:11

Bozinov preti Zvezdi. Babunski ce biti strasan igrac.

avatar
Krcunijo najboLa si!
Thursday, 18.02.2016
19:59

biti zvezdas ti dodje isto da imas rak umires polako u zabludi!