Hamburg želi srpskog kapitena!

Autor: Beta Beta
petak 26.12.2014.
15:52
Izvor: Beta

Nemački Hamburg je impresioniran, u januaru stiže i zvanična ponuda za mladog fudbalera, kapitena Srbije.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Nemački fudbalski klub Hamburg poslaće sredinom januara zvaničnu ponudu za kapitena pionirske reprezentacije Srbije Armina Đerleka, koji je u poslednja dva meseca trenirao sa mladjim selekcijama tog bundesligaša.

"Kontakt je uspostavljen pre dve godine, posle turnira za igrače starosti do 12 godina u Hamburgu. U poslednja dva meseca, proveo sam u tom gradu ukupno 14 dana. Uslovi su izvanredni, sve je odlično prošlo i veoma su zainteresovani da dodjem. Slede pregovori s mojim klubom, videćemo kako će se završiti"
, rekao je Đerlek radiju Sto plus.

Đerlek (14) je član novopazarskog kluba Pazar Juniors, a početkom decembra je postigao dva gola i imao tri asistencije u pobedama pionirske selekcije nad vršnjacima iz Crne Gore (2:0 i 3:1) u Petrovcu i Podgorici.

Njegov klupski trener Staniša Sretenović rekao je da na dolasku Djerleka najviše insistiraju član stručnog štaba prvog tima Hamburga Patrik Rahmen i trener pionirskog pogona Florijan Volf.

"Posle dva Arminova boravka u Hamburgu, iz tog bundesligaša su se, blago rečeno, pohvalno izrazili o njegovim kvalitetima. Pregovori su zakazani za januar, pogledaćemo se u oči i videti šta je najbolje. Ponude za njega stižu, gotovo, svakodnevno, posebno posle briljantnih utakmica sa Crnom Gorom", kazao je Sretenović.

Armin Đerlek će sredinom februara sledeće godine predvoditi reprezentaciju Srbije na turniru u Antaliji, gde bi trebalo da učestvuju još Turska, Holandija i Austrija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke