Hoće li ''Čuka'' ostati jaka i u sledećoj sezoni?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.06.2015.
17:17
Izvor: Beta

Kapiten fudbalera Čukaričkog Igor Matić rekao je danas da se nada da će ekipa sa Banovog brda sačuvati okosnicu tima iz prošle sezone i dodao da veruje da će se napraviti tim koji će "odgovarati zahtevima i ambicijama kluba".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Matić je imao nešto duži odmor, pa se tek juče pridružio ekipi na pripremama u Austriji, u Vindišgarstenu.

"Vidim da ima promena. Tu je nekoliko novih momaka. Čim su odabrani, siguran sam da imaju kvalitet. Biće im potrebno vreme da se prilagode i adaptiraju na naš sistem... Iskreno se nadam da će neka okosnica ekipe da ostane, verovatno će biti odlazaka, ali sve u svemu verujem da će Čukarički napraviti tim koja će odgovarati zahtevima i ambicijama kluba", rekao je Matić za sajt kluba.

Fudbaleri Čukaričkog sutra igraju prvu od pet kontrolnih utakmica, a protivnik od 18.30 će im biti Slovan iz Bratislave.

"Lepo je pobeđivati na pripremama, ali, po mom iskustvu, rezultat iz tih mečeva nije uvek najbolji parametar kad se analiziraju mogućnosti u takmičarskim utakmicama. To su dva sveta različita, ali sigurno da su nam protivnici ozbiljni. Pokazaće gde se otprilike nalazimo u ovom trenutku. Nismo mi mnogo izgubili od takmičarskog ritma", kazao je Matić.

"Blizu je prva utakmica u Ligi Evrope, dosta će zavisiti od žreba, negde svi u ekipi i stručnom štabu imamo želju da se dogura što dalje. U odnosu na prošlu godinu biće nam sigurno teže, jer nismo povlašćeni u žrebu. Nadam se da ćemo imati sreće. Remeti naravno što reprezentativci nisu tu, ali se u Čukaričkom zna da su obaveze prema reprezentaciji prioritet", dodao je kapiten Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 15.06.2015
17:42

ima Terza da vas raskanta kao stari sporet , mnogo mu smetate u borbi za drugo mesto ( a realno nisu ni za sedmo )

avatar
indija durot
Wednesday, 17.06.2015
00:53

A da nema toleta i vase prvo mesto bi se drmalo

avatar
Wednesday, 17.06.2015
12:18

da nema Toleta odavno bi ste se ugasili ... on vam je davao licence sa kojima ste nas brukali po Evropi i zbog kojih ste izbaceni ...