Hoće li "Orlovi" imati podršku u duelu sa Austrijom?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.10.2016.
15:53
Izvor: Sportske.net

Fudbalska reprezentacija Srbije za sedam dana igra treći takmičarski susret u kvalifikacijama za Mundijal, a jedno od pitanja koje se postavlja pred duel sa Austrijom tiče se podrške navijača.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Novi kvalifikacioni ciklus reprezentacija Srbije je započela 5. septembra remijem sa Republikom Irskom (2:2) pred manje od 8.000 posmatrača koji su po kišnoj večeri odlučili da dođu na najveći srpski stadion.

Pre nego stadion "Rajko Mitić" ponovo bude domaćin jednog kvalifikacionog susreta našeg nacionalnog tima "Orlovi" će odmeriti snage sa Moldavijom i Kišinjevu.

Upravo će od duela koji se igra na stadionu Zimbrua u velikoj meri zavisiti kakvu će podršku reprezentacija Srbije imati tri dana kasnije u Beogradu kada na "Marakani" gostuje selekcija Austrije.

Sve osim pobede na gostovanju Moldaviji predstavljalo bi katastrofu i moguće je da bi u tom slučaju neki od stadiona sa kapacitetom do 5.000 mesta bio dovoljan da se organizuje duel sa Austrijom.

Pobeda "Orlova" u Kišinjevu sigurno bi bila podstrek za ljubitelje fudbala, a svakako da će uticaj na posetu imati i to što se utakmica igra u nedelju. Ukoliko bi se i nebo smilovalo, moguće je da bi Srbija konačno imala nešto veću podršku na jednoj utakmici.

Karte za duel Srbije i Austrije sutra će se naći na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" koje će u narednih šest dana raditi od 11 do 19 časova, a na dan utakmice ulaznice će moći da se kupe isključivo na blagajnama podno južne tribine stadiona Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Sunday, 02.10.2016
16:09

Imaće podršku u Beču, ali u Beogradu - teško !!!

avatar
Ana Nikolic
Sunday, 02.10.2016
16:04

Kolarov u spic!!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
16:00

Hoce AKO pobedimo Moldaviju jer na juznu tribinu (i na istocnu) uglavnom idu ljudi iz Republike Srpske. Sa druge strane, kako se ophodimo prema njima, mozda i nismo zasluzili takvu podrsku...