Hoće li se Lazović prodati na "Karađorđu"?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.08.2014.
10:44
Izvor: Sportske.net

Večerašnji derbi meč trećeg kola JSL između Vojvodine i Crvene zvezde biće oproštajni za kapitena beogradskih crveno-belih Nenada Milijaša ali bi u isto vreme mogao da bude poslednji za Darka Lazovića koga će sa tribina gledati potencijalni kupci.

Beta/Srđan Stevanović
Beta/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda u petak je dobio "zeleno svetlo" za registraciju igrača pristiglih na "Marakanu" tokom letnjeg prelaznog roka čime je završen bitan deo posla.

Sada kada je prebrinuta velika briga i kada Nenad Lalatović ima znatno veći broj igrača na raspolaganju, Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza mogu da se posvete prodaji igrača od kojih može da se ostvari preko potrebna zarada.

Transfer Nenada Milijaša u Manisu Zvezdi neće doneti ni cent jer je kapiten oprostio dugovanja kako bi mu bilo omogućeno da realizuje unosan ugovor u Manisi. Zbog toga će se do kraja prelaznog roka crveno-beli pokušati da unovče Darka Lazovića.

Brzonogi krilni napadač sa Zvezdom ima ugovor do narednog leta što znači da bi Zvezda trebalo da ga proda do kraja avgusta jer će mu cena u decembru biti višestruko manja a imaće pravo da dogovori angažman i da crveno-bele ostavi bez obeštećenja po "Bosmanovom pravilu".

Zbog toga su čelnici kluba "povukli poslovne veze" i pozvali na "Karađorđe" predstavnike pojedinih ruskih i turskih klubova kako bi na delu videli Čačanina i uverili se da u njega vredi investirati oko 2 miliona evra.

Pretpostavlja se da je pomenuta suma nešto čime bi u Zvezdi bili zadovoljni jer su pre nekih mesec i kusur dana odbili ponudu Ujpešta vrednu 1.2 miliona evra.

Olimpijakos i Standard Lazovića nisu želeli da plate 2 miliona evra zbog čega su odustali od krilnog napadača a ostaje da se vidi hoće li Čačanin večeras impresionirati "lovce na fudbalere" i tako Zvezdi doneti preko potrebnu zaradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke