Hoće li se već jednom promovisati selektor Srbije?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.06.2014.
23:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Reprezentativci Srbije i dalje ne znaju sa sigurnošću ko će ih sa klupe predvoditi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Iako je na američkoj turneji naš nacionalni tim ostavio solidan utisak, pogotovo protiv Brazila u onom minimalnom porazu, Ljubinku Druloviću ni dvadeset dana posle te utakmice, nije skinuta ''etiketa vršioca dužnosti''.

On je, kako prenose ''Novosti'', obavio razgovor na tu temu sa čelnicima FSS, ali zvanične odluke ko će biti selektor Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i dalje nema.

Ukoliko u Savezu vide Drulovića kao prvi izbor, postavlja se pitanje zbog čega toliko dugo oklevaju i ne promovišu ga u selektora, pogotovo što Drulović ne krije svoju želju da nastavi započeti posao.

A ako je cilj da se angažuje neko drugi, valjda bi bilo pošteno da se to Druloviću i kaže. A danas mu, očigledno, ništa suštinski nije rečeno...

''Razgovarali smo o američkoj turneji, kao i o selektorskoj funkciji, a ja sam po tom pitanju jasan. Moja želja nije sporna i sve je na Savezu. Oni odlučuju, ali meni je drago što su mnogi imali priliku u Americi da vide kako radim. U medijima su me podržali i Ivan Ćurković i Ilija Petković...'', ističe Drulović, a prenose ''Novosti''.

Navodno, sve će biti poznato do 15. jula. Videćemo i to...







Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke