Hoće li Tavamba u Kinu? Evo šta kaže Đukić!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.02.2018.
15:59
Izvor: Sportske.net

Treneru Partizana pred duel sa lučanskom Mladosti postavljeno pitanje vezano za potencijalni transfer najboljeg strelca ekipe u Kinu.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Najbolji strelac aktuelnog šampiona Srbije u tekućoj sezoni potvrdio je klasu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope sa Viktorijom iz Plzenja.

Leandre Tavamba je ponovo bio strelac u jednoj evropskoj utakmici što je ponovo pokrenulo priču o mogućnosti selidbe u Kinu.

Na tu temu govorio je i trener crno-belih Miroslav Đukić na današnjoj konferenciji za medije pred utakmicu u Lučanima.

"Tavamba je fokusiran na nas. Mi ne razmišljamo o tome, da li će se te stvari desiti. Fudbaler je dobar onoliko kako je odigrao poslednju utakmicu. Fudbaler treba da igra u kontinuitetu i sve ostalo što se desi, desiće se. Jedina prava stvar je da bude fokusiran na utakmicu", poručio je Đukić.

Ovakvim odgovorom nije dobijena potvrda da bi Leandre Tavamba mogao da realizuje transfer u Kinu, ali je očito da je i ta opcija u igri jer ništa nije demantovano.

Činjenica je da u Kini zimski prelazni rok traje do kraja meseca, a to ostavlja prostor da Partizan proda Leandrea Tavambu ukoliko ne bude bio izboren plasman u osminu finala Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 18.02.2018
13:42

Dobar posao je urađen prodajom Everton.Isto uraditi sa Tavambom i dati priliku Jovanoviću.

avatar
Sunday, 18.02.2018
11:09

Kad vec nije otisao dok smo jos mogli da nadjemo zamenu, sad neka ostane do leta.

avatar
deki trbic
Saturday, 17.02.2018
23:30

Pa neka ide ako daju kolko se pise 3-4 miliona, nije on sada tolko vazan i dobar igrac da kazemo da ne mozemo bez njega!

avatar
Che NS
Sunday, 18.02.2018
00:50

A teško će se dobiti više od 3-4 miliona za njega. Ako kojim slučajem ne prodju dalje,prodati ga,a malog Đoleta uigrati do sledećih kvalifikacija!!!

avatar
deki trbic
Sunday, 18.02.2018
15:48

Znam to, mislim nije on igrac koji pravi razliku da ne mozemo bez njega

avatar
Che NS
Sunday, 18.02.2018
00:53

A više od tih 3-4 miliona se i ne može dobiti. Ako kojim slučajem ispadnu iz evrope,prodati ga,a malog Đoleta uigrati do sledećih kvalifikacija!!!