Holandski mediji ''promenili ploču'' oko Pavlovića

Autor: Darko Mitrović
subota 30.11.2019.
13:36
Izvor: Sportske.net

Pre meča sa AZ Alkmarom najava potencijanog transfera, a sad...

EPA-EFE/RONALD BONESTROO
EPA-EFE/RONALD BONESTROO

Povezane vesti

Predstavnici Ajaksa i PSV Ajndhovena bili su veoma zainteresovani za duel AZ Alkmara i Partizana u četvrtak u Hagu (2:2), pre svega zbog 18-godišnjeg Partizanovog štopera Strahinje Pavlovića.

Holandski mediji su uoči pomenute utakmice najavljivali da bi dva tamošnja velikana mogla da uđu u trku sa Monakom i nekim drugim evropskim klubovima za potis talentovanog defanzivca, ali dva dana posle utakmice, krenula je neka druga priča.

Novinar holandskog ''Telegrafa'' Mark Vervij u svom tekstu ističe da Ajaks zbog visoke cene neće uzeti Pavlovića, s obzirom da se sada pominju sume od 10 i više miliona evra koliko bi Partizanu mogao da plati Monako.

Međutim, dodao je i još nešto posle čega se postavlja pitanje i da li su ''Kopljanici'' sada uopšte zainteresovani za Pavlovića.

''On je već bio ponuđen Ajaksu letos za iznos između pet ili šest miliona evra, ali tada je procenjeno da nije dovoljno dobar'', navodi pomenuti holandski novinar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Saturday, 30.11.2019
20:36

Sta mene briga sto pisu holandski mediji, oni bi za njega trazili 30 mil., sadasnja medijska kampanja lici na nastavak one koja je pocela od Lacija. Strahinja vrijedi 15 mil i TACKA. Pa jel vrijedi onaj iz MU 90 mil kome je Suma slomio kicmu...

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 30.11.2019
17:05

Takv prosek Ajaksu ne treba.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 30.11.2019
14:48

Nijedan holandski klub ne pravi transfer kupovine u vrednosti Strahinje Pavlovića, Ajaks ima novca nakon ozbiljnih prodaja, ali hjihova politika kluba je da ulaze s manjim rizikom kupovine potencijala i da od njih dobijaju ogromne zarade. Uporedite Strahinju Pavlovića sa štoperima ekipe koja se bori za titulu s Ajaksom, koliko je samo bolji od njih i sve će vam biti jasno kolika je zapravo njegova prava vrednost, naravno u odnosu na današnje transfere. Ne može jedan De Liht da bude prodat za 75M €, a da Pavlović bude kupljen za samo 5. Znam da je to san snova za Ajaks, ali se nadam da oni koji spletom okolnosti odlučuju o prodaji igrači u Partizanu, a nemaju pojma o fudbalu ipak slučaju struku i da prestanemo više da potcenjujemo svoje igrače koji odjednom nakon prodaje ne vrede više za prodatu sumu već nakon par utakmica tamo vrede po 5-10 puta više. Onda Partizan kao klub ispada glup s takvim poslovanjem.

avatar
Žarko Petrović
Saturday, 30.11.2019
17:28

Da li si ti realan da si uporedio momka koji se dokazao u SL sa momkom koji se dokazao na najvisem nivou LS

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.12.2019
19:36

Pavlović se dokazao i u LE protiv Mančester Junajteda i AZ koji su sigurno jači od dosta ekipa iz Serije A u kojoj De Liht ima dosta problema, broj njegovih kikseva u reprezentaciji i u klubu u tako kratkom vremenskom periodu su nešto što Pavlović nikada sebi neće da dozvoli. Pavlović je par godina mlađi i još nije dobio šansu na većoj sceni od grupne faze LE, još nema ni celu sezonu u seniorskom fudbalu, a potencijal je neviđen i to ako neko hoće da kupi ne može da plati 15 puta manje od onoga koliko su dobili za De Lihta, to je nerealno!

avatar
Žarko Petrović
Saturday, 30.11.2019
17:28

Da li si ti realan da si uporedio momka koji se dokazao u SL sa momkom koji se dokazao na najvisem nivou LS

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 30.11.2019
14:45

Decka ce unakaziti sa ovim pricama o milionima i kamionima. Potencijal strasan, ali jos uvek samo potencijal, ni blizu kvalitet kako se pumpa u medijima. Treba da cuti i radi, a milioni ce doci vremenom. Naravno da trenutno ne vredi te pare...

avatar
Čeki
Saturday, 30.11.2019
15:45

Slazemse. Moj mladji brat je igrao protiv njega u omladincima, decku su ukazali sansu u onlidincima koji su godiste mog brata jer su cerovali da zbog konstitucije ima veliki potencijal. Igrao je, znaci, sa dve godine starijima od sebe i bio je nesnadjen na terenu. Moj stric, koji je tada bio pomocni trener u Teleoptiku gledao je nekoliko utakmica i u svakoj je Pavlovic napravio neku ozbiljnu gresku, a njegov komentar je bio "stoper Partizana ne sme da pravi ovakve greske", eto kako je igrao. Medjutim, ukazana mu je sansa u prvom timu i decko se popravio dosta, ali da vredi toliko koliko se prica - ne vredi. Mora jos on da se bori da bi dosegao taj visok nivo, a potencijal za to ima. Nervira me samo sto ga toliko dizu u nebesa da neki dodju i tvrde da je vec bolji od Vidica, Maldinija i ostalih velikana.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.12.2019
19:54

Pavlovića jedino malo ometaju lekarski pregledi na koje ga šalje ova nenormalna Partiznova uprava jer igra pa putuje pa opet igra bez odmora i treninga, a on je takav karakter da ga uopšte ne dotiče rast cene na tržištu od skoro 300% za samo 3 meseca. Mene to uopšte ne iznenađuje jer sam to i najavljivao, a ne bih potencirao njegovu vrednost i predviđao još veći skok da ne mislim da ga neće promeniti, pošto znam o kakvom se karakteru slobodno sam govorio od 20M € kada su hteli da ga puste za 5M €.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.12.2019
19:49

Ako je De Liht plaćen 75M €, a Mekgvajer 90M € vredi Pavlović mnogo više od tih 15-ak M € za koliko žele trenutno da dođu do njega. Ako on čuva igrače Mančester Junajteda bez problema i sa 17 godina igra kao da ima iza sebe najmanje desetogodišnje iskustvo u najjačim ligama mora da vredi mnogo više od 15M €. Lepo si rekao da je igrao protiv 2 godine starijih u mlađim selekcijama, a razlika između 14 i 16 odnosno 16 i 18 godina je velika, ali već sa 17-18 ukoliko igrač ima konstituciju nije tako velika protiv starijih. Ako je Radonjić prodat za 12M € bez nekog specijalnog učinka već samo nagoveštaja onda Pavlović mora da bude prodat za mnogo više jer on je već sada stub odbrane u klubu i reprezentaciji U21, a vrlo brzo kad dobije šansu će isto to postati i u A reprezentaciji.

avatar
kuka und motika
Monday, 02.12.2019
11:43

sve si u pravu,pogotovo prvi deo price ali to ne prolazi na zapadu.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 30.11.2019
17:42

Prema danasnjim cenama, vredi vise od 10 miliona, bar 15. Pogledaj danasnje cene igrača, jedan Luka Jović je plaćen 60 miliona posle jedne solidne sezone, previše, a realna cena mu je maksimum 30, a da ne pišem dalje... A i kada je Radonjić plaćen oko 10 miliona, Pavlović vredi daleko više...