Humska u glas: "Đukiću, odlazi!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.07.2018.
21:45
Izvor: Sportske.net

Kako god da se završi večerašnji duel sa Trakaijem, jasno je da navijači Partizana više ne žele Miroslava Đukića na klupi.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pauzu između dva poluvremena prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na stadionu u Humskoj navijači Partizana iskoristili su da upute jasnu i glasnu poruku članovima Uprave i treneru Miroslavu Đukiću.

Šef stručnog štaba dočekan je i pre početka meča zvižducima i povicima "Đukiću, odlazi!", a tokom petnaestominutne pauze ceo stadion je skandirao isto.

Dozivali su se "istok" i "jug", "jug" i "zapad", a poruka je bila više nego jasna, Miroslav Đukić više nema podršku navijača Partizana.

Na južnoj tribini istaknut je i trasparent na kojem je pisalo "Đukiću, nemamo šta da zamerimo tvom odlasku!" Navijači su ovde iskoristili deo onoga što Miroslav Đukić govori nakon utakmica koje njegov tim ne dobije.

Ovoga puta navijači su na isti način poručili da žele da napusti klupu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Gogi Vidanovic
Thursday, 26.07.2018
22:39

Djukicu kriv ambijent! Ivice jel ti cujes ovo?Boze ljudi ovde neko nije normalan.KO JE KRIV ZBOG OVAKVOG AMBIJENTA gos.DJUKICU? Vasi rezultati ili nesto drugo?Tacno je nisu indijanci ali prvaka te zemlje koji je bio ispred Trakai 20 bodova,zveda je lagano isprasila.Nisi trener za Partizan i to treba da vidi i Ilijev dok ne bude kasno,mada mi se cini da ste se zaleteli sa ugovorom Djukica pa nema te kud dok on sam ne ode ali on izgleda nije toliko veliki gospodin.

avatar
Abdel Sadek
Thursday, 26.07.2018
22:25

Djukiću ostani!

avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 26.07.2018
22:11

Ostani Đuka imaš svu podršku severa....