I Matiću zasmetao Mitrovićev ''stajling''

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.09.2015.
23:48
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kao što već znate, okupljanje naših reprezentativaca na startu priprema za mečeve sa Jermenijom i Francuskom proteklo je u znaku Aleksandra Mitrovića, o čijoj su majici pisali i mnogi evropski mediji.

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Tako je, umesto fudbalskih tema, na površinu izbila priča o Mitrovićevom problematičnom stajlingu, međutim, sa druge strane, i to bi mogao da bude jedan od pokazatelja koliko ozbiljno naši reprezentativci shvataju svoje obaveze u nacionalnom timu.

Te teme se danas dotakao i Nemanja Matić, koji je otkrio da je i sam kritikovao Mitrovića zbog takvog oblačenja.

''Ja sam jedan od prvih koji mu je zamerio zbog toga. Ne bi trebalo niko, pa ni novinari da ga prepoznaju po takvim detaljima, već po dobrim igrama i golovima. Mnogo je stvari i do nas i u ovom kvalifikacijama koje teku tako kako teku.

Ali, iskreno se nadam da smo se i mi dozvali malo pameti i da će već od sledećih kvalifikacija za Mundijal da sve bude drugačije'',
istakao je vezista Čelsija i reprezentacije Srbije.

On se nada i da se o reprezentativcima Srbije više neće pisati tabloidne priče, ali prvi uslov za to je da ''Orlovi'' konačno počnu i da pobeđuju i da na terenu skreću pažnju na sebe, a ne van njega.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stanko1164
Thursday, 03.09.2015
12:56

Ne mogu bekovi da budu stub reprezentacije, a ni kapiteni. Matic bi trebao biti kapiten. Covek nema mrlju, nema jedan los natpis o sebi.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 03.09.2015
10:32

Pustite ovo, vest je da ce pomocne sudije sutra biti Cesi Patka i Pelikan:-D

avatar
Marko Mare Lazic
Thursday, 03.09.2015
03:14

Matic lagano moze biti kapiten reprezentacije, taj stav, ponasanje odnos prema grbu, dajte mu traku, kao grobar kazem Rajka na gol makar probajte sad da vidimo u napadu ovog sa zanimljivom majcom i teraj misko, tacan rezultat 3:0 zivi bili! :D