Igrač kola u Super ligi? To je baš lako pitanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.11.2017.
09:48
Izvor: Sportske.net

Momak koji je obeležio vikend za nama odigrao je u takvom stilu da nije bilo dileme kome će u ruke priznanje za najboljeg igrača 17. kola Super lige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vikend na superligaškim terenima obeležili su skandal u Subotici i fantastična partija Ričmonda Boaćija u trijumfu Crvene zvezde (6:1) nad ekipom Rada.

Reprezentativac Gane uradio je nešto što fudbaleru Crvene zvezde nije pošlo za nogom punih 13 godina o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Sa četiri postignuta gola na jednoj utakmici Boaći je postao tek deveti fudbaleri u Zvezdinoj istoriji koji je na jednoj utakmici uspeo da baci "poker" tako da nije bilo dileme ko će poneti zvanje najboljeg igrača 17. kola Super lige.

Zvezdin napadač nije imao konkurenciju, ako ne računamo njegovog klupskog saigrača Aleksandra Pešića koji je na pomenutoj utakmici postigao dva gola.

Upravo je Aleksandar Pešić bio imenovan za najboljeg igrača 16. kola, tako da najbolji pojedinac stiže iz redova Crvene zvezde drugo kolo za redom.

Ovo je treći put od početka sezone da fudbaler Crvene zvezde odnosi titulu najboljeg igrača kola. Pre Boaćija i Pešića za najboljeg igrača 1. kola proglašen je Slavoljub Srnić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke