Iliev maksimalno iskren - Šta je to bilo poražavajuće protiv Skenderbega, a u četvrtak treba da bude duplo bolje?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.11.2017.
22:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Partizana izneo svoja očekivanja pred utakmicu sa Jang bojsom kojom bi crno-beli mogli da stave ''pečat'' na odličnu evropsku jesen.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Pre dve godine Partizan nije iskoristio sličnu priliku da prezimi u Evropi, poraženi su tada crno-beli u Humskoj od Augsburga sa 3:1, pa mnogi sada veruju da će se Partizanu to na najbolji način vratiti u četvrtak kada im u goste dolazi Jang bojs.

Pristalice crno-belih veruju da ekipa Miroslava Đukića, iako veoma oslabljena neigranjem Zorana Tošića, ima kvalitet da na svom terenu savlada lidera švajcarskog šampionata i kolo pre kraja grupne faze Lige Evrope, reši pitanje plasmana u narednu rundu takmičenja.

Tim  povodom, svoja očekivanja danas je u izjavi ''Novostima'' izneo sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji smatra da duel sa Jang bojsom može mnogo toga da donese crno-belima, ali da neće biti tragično i ako izostane toliko željena pobeda.

''Mnogo sam mirniji pred ovu utakmicu iz jednostavnog razloga što su momci pokazali u svim okršajima koji su predstavljali moranje da imaju karakter i pobednički mentalitet.

Protiv Videotona nam je svima glava bila 'na panju', slična atmosfera je bila i pred duel sa Skenderbegom, gde je sve osim pobede predstavljalo katastrofu.

Da se ne vraćam sad još na derbije ili utakmice koji su odlučivali o tituli. Ovo je mnogo lep trenutak za sve nas u Partizanu, jer ništa nije tragično, a može da bude spektakularno'', poručuje Iliev.

Partizan je u prošlom kolu ostvario prvu pobedu u Grupi B Lige Evrope, savladan je Skenderbeg u Humskoj sa 2:0, ali Iliev tada nije bio zadovoljan posetom na tribinama, iako je utakmica organizovana na odličan način.

''Nadam se da će naši navijači prepoznati trenutak i ispuniti stadion. Poseta protiv Skenderbega je iskreno bila poražavajuća, a sada verujem da će utakmici prisustvovati bar duplo više naših navijača'', zaključio je Iliev.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je danas ponovo apelovao na navijače da na pravi sportski način podrže svoj klub, a opširnije o tome čitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man.United99
Wednesday, 22.11.2017
09:05

Svi prizeljkuju nase klubove u Evropi a kad se to desi poluprazan stadion to je sramota.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 22.11.2017
08:45

Jbt samo drugacije upakuje al pred svaki evro mec govori da nije stradno ako ispadnemo....kako nije, igras kuci, domaci navijaci, zarada poprilicna, ostaje onda JSL gde realno tesko opet do titule zbog vise razloga, ostaje ocajan fudbal koji igras mada guras pricu da je divan kao da smo svi amebe tj realno ruzniji za gledat u odnosu na komsinicu....kako bre ne gubis nista???

avatar
DR DRE
Wednesday, 22.11.2017
15:25

Jos se na sva usta hvalio da pravi tim koji ce proci grupu, stvarno je bezveze.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 21.11.2017
23:57

Slazem se. Mora biti 30 k , bice lepo vreme .

avatar
Wednesday, 22.11.2017
07:40

Smanjen je kapacitet zbog gostujućih navijača i na delu istočne tribine iza tunela. Teorijski ne mogu biti 30k.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 22.11.2017
20:55

Sad vidoh. Pa ako bude preko 20 bice dobro