Iliev najavio još jedno pojačanje, ali progovorio i o uslovu svog odlaska!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.07.2018.
13:36
Izvor: Sportske.net

Poraz u Surdulici svima u Humskoj je teško pao, ali ne očajavaju. I dalje veruju u svoj tim, kao i da će dosadašnji rad dati rezultate koje navijači očekuju.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Iako je odigrano tek prvo kolo, juče se sa tribina moglo čuti ''Đukiću, odlazi'', posle poraza crno-belih od Radnika u Surdulici.

Dan kasnije, pred novinare je izašao sportski direktor kluba Ivica Iliev, na promociji novog pojačanja, Milana ''Lole'' Smiljanića.

Iliev iz svega onoga što se juče dogodilo pokušava da izvuče pozitivne pouke.

''Mi živimo u takvoj zemlji gde se svaki loš rezultat doživljava tragično. Više volim da padnem na startu, pa da izvučem pouke, nego da se to desi na kraju.

Juče smo imali 22 pokušaja ka golu protvnika. Nažalost, protivnik je iz prve i jedine šanse, uz kiks naše odbrane, postigao gol. To nam se i prošle sezone dešavalo, ali nismo imali toliko šansi.

Moramo da izađemo jači iz svega, ne zbog poraza, nego zbog tih vanfudbalskih stvari. Odmah su duhovi prošlosti počeli da se pojavljuju... Mi verujemo u priču koju smo počeli i videćemo dokle ćemo doći'',
izjavio je Iliev.

Ukoliko rezultata ove sezone ne bude, Iliev je potvrdio da neće bežati od sopstvene odgovornosti. Ali, po njegovom mišljenju suviše je rano za konačne ocene...

''Ove godine je cilj da se titula vrati, ali dajte da podvučemo crtu na kraju sezone, da vidimo da li da se ostaje ili odlazi.

Tu prvenstveno mislim na sebe. Jer, jedna sezona bez titule može da se podnese, ali ako se ove sezone ne osvoji titula, prevashodnu odgovornost treba da snosim ja'', poručio je Iliev.

Na kraju je obradovao navijače još jednom najavom.

''Nadam se da ćemo uspeti da dovedemo još jedno pojačanje, dosta se pisalo o tom igraču, potrebno nam je pojačanje na bočnim pozicijama'', dodao je on.

Ako je već u pitanju neko o kome se dosta pisalo, onda bi to trebalo da bude Goran Zakarić iz Željezničara, ali da sačekamo rasplet...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Tuesday, 24.07.2018
14:27

ako je zakaric pojacanje ja nemam mozak!

avatar
Coa Legenda
Tuesday, 24.07.2018
14:16

Ne znam da li bih pre da vidim Ilieva najurenog ili Djukica...

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 24.07.2018
01:10

Ne mogu sa shvatim ljude koji krive Djukica a ne vide koliko im je uprava trula. Hej, pa ova uprava je prodala sve sto valja, jos nisam video nikoga da je tako rano prodavao igrace kao Partizan, pa bukvalno nisu odigrali vise od dva derbija i vec su prodani (uglavnom u Italiju). Meni recimo je ogroman promasaj prodaja Milenkovica, on ce da bude stub srpske odbrane u buducnosti, samo gledajte. I koliko jos drugih slicnih primera. Evo i ovaj Derlek ako doceka sledecu sezonu, odmah ga secem.

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Tuesday, 24.07.2018
14:33

Maniti, ne mesaj se:-D

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 25.07.2018
00:42

Ivice, ti li si

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 23.07.2018
22:39

"''Mi živimo u takvoj zemlji gde se svaki loš rezultat doživljava tragično. ...". Apsolutno se slažem sa ovom konstatcijom, ali je isto tako smatram i veoma logičnom. Naša liga je daleko ispod nivoa drugih uglavnom zapadnoevropskih liga. I normalno je da bi jedan partizan u takvoj ligi trebao da pobedjuje u ogromnoj vecinmi utakmica i to bez problema. Pa čoveče, do pre dvadesetak godina Partizan je u Surdulicu isao kad je u tom mestu vasar i na tim utakmicama je sa kombinovanim sastavima i sa pola snage davao vise od 10 golova po utakmici. Istovremeno u Evropskim takmicenjima bilo ko kada je gostovao na JNA nije dolazio na izlet, vec da uz puno srece izvuce makar neresen rezultat. Ne razumem kako sve to ne vidite i vec jednom ne shvatite u kolikoj ste meri unazadovali taj Partizan. Kažes da smo imali 20 sansi, a da je Radnik iz jedne jedine postigao gol. Zar one sanse smatras sansama? Bunarenje i igra bez pravila, maste i znanja ne mogu donositi sanse koje su stopostotne, pa cak ni protiv seoskih ekipa. i na kraju jos da kazem da se vec mesecima pitam sta to pozitivno vidite u tom Djukiću, te ga "čuvate" kao da je od zlata sazdan? Dobar trener znaci da je ekipa koja ga ima na pola puta do svih zacrtanih uspeha. Sa Djukicem, Partizan je daleko od bilo kakvog uspeha. Zar moramo da cekamo da ispadnemo iz kvalifikacija za LE i da nam Zvezda u prvenstvu pobegne 15 i vise bodova da bi ga smenili? To što ces ti zajedno sa njim otici na kraju sezone ljudima koji vole Partizan nista ne znaci, jer cemo tada imati dve uzalud potrsene sezone u kojima je Zvezda sa nista boljom ekipom, vama koji vodite partizan davala skolski primer kako se pobedjuje i osvajaju titule.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 24.07.2018
00:16

Sa nista boljom ekipom? Nadam se da se salis.

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 24.07.2018
21:12

Ne, uopste se ne salim. Veoma dobro umem da procenim igracki kadar kod svake ekipe, pa tako i kod Zvezde i Partizana. Na odredjenim pozicijama jaci je Partizan, dok je na nekim drugim jaca Zvezda, no sve u svemu, Partizan ima veci broj igraca koji su prosli sva selektiranja u veoma poznatoj partizanovoj skoli. Po tom segmentu, Partizan ima kvalitetnije igrace, ali ne i bolji tim, s obzirom da tim sastavlja prvi trener, koji bi po svim pravilima fudbalske filozofije morao da iz svakog igraca koga ima na raspolaganju, umeo da izvuce ono najbolje iz njega. O taktici, analizi protivnika i stilu igre svoje ekipe necu ni da pričam. Djukic je u tim segmentima uzasan, dok je Milojevic mozda i najbolji trener na balkanu. Sta vise, cak je i Grof u tim segmentima bio bolji od Djukica, hteli vi to da priznate ili ne.

avatar
RG VILI
Monday, 23.07.2018
20:19

Iliev nije problem ovde!!! Ovde je problem samo to sto nas vodi Djukic, propali trener !!! Sa njim ove sezone tek nista necemo da uradimo

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Tuesday, 24.07.2018
08:43

Obojica su problem.

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 23.07.2018
20:04

''Mi živimo u takvoj zemlji gde se svaki loš rezultat doživljava tragično. ...". Apsolutno se slažem sa ovom konstatcijom, ali je isto tako smatram i veoma logičnom. Naša liga je daleko ispod nivoa drugih uglavnom zapadnoevropskih liga. I normalno je da bi jedan partizan u takvoj ligi trebao da pobedjuje u ogromnoj vecinmi utakmica i to bez problema. Pa čoveče, do pre dvadesetak godina Partizan je u Surdulicu isao kad je u tom mestu vasar i na tim utakmicama je sa kombinovanim sastavima i sa pola snage davao vise od 10 golova po utakmici. Istovremeno u Evropskim takmicenjima bilo ko kada je gostovao na JNA nije dolazio na izlet, vec da uz puno srece izvuce makar neresen rezultat. Ne razumem kako sve to ne vidite i vec jednom ne shvatite u kolikoj ste meri unazadovali taj Partizan. Kažes da smo imali 20 sansi, a da je Radnik iz jedne jedine postigao gol. Zar one sanse smatras sansama? Bunarenje i igra bez pravila, maste i znanja ne mogu donositi sanse koje su stopostotne, pa cak ni protiv seoskih ekipa. i na kraju jos da kazem da se vec mesecima pitam sta to pozitivno vidite u tom Djukiću, te ga "čuvate" kao da je od zlata sazdan? Dobar trener znaci da je ekipa koja ga ima na pola puta do svih zacrtanih uspeha. Sa Djukicem, Partizan je daleko od bilo kakvog uspeha. Zar moramo da cekamo da ispadnemo iz kvalifikacija za LE i da nam Zvezda u prvenstvu pobegne 15 i vise bodova da bi ga smenili? To što ces ti zajedno sa njim otici na kraju sezone ljudima koji vole Partizan nista ne znaci, jer cemo tada imati dve uzalud potrsene sezone u kojima je Zvezda sa nista boljom ekipom, vama koji vodite partizan davala skolski primer kako se pobedjuje i osvajaju titule.

avatar
cole50
Monday, 23.07.2018
18:49

GDE SE TI NALAZIS U SKOLI? PA POSLE SVAKOG LOSEG PISMENOG MOZES DA SE VADIS NA USMENI? OVO JE FUDBAL PARTIZAN IMA JEDNO IME I REJTING STO ZNACI DA TREBA DA IGRA DOBRO I DOMINIRA,BEZ SUDIJA, AKO IMA BOLJIH OD NAS DA CESTITAMO ALI SMO DOBRO IGRALI.OVO STO MI IGRAMO GODINU DANA JE TUGA,NE VADI VAS NI EVROPA. A TI HOSES DA SACEKAMO JOS JEDNU SEZONU DA BI TI POKAZAO DA LI VREDIS ILI NE? SAMO SA IZBOROM TRENERA TI SI PAO NA PRIJEMNOM

avatar
ZoranZ.
Monday, 23.07.2018
16:04

Mozes odmah da podneses ostavku. Ovaj tim sa ovim trenerom nema promil sasne u osvajanju titule. Umesto ovog trebao je biti Laaltovic i mi bi titulu lagano uzeli. Djukic bukvalno ne zna nista i to dokazuje, pa evo 2 godine, a ti se pravis lud. Obojica, u paketu, morate biti oterani i to pre kraja prvenstva.

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Monday, 23.07.2018
18:21

Molim? lalatovic da trenira Partizan?

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 24.07.2018
01:05
avatar
Goran Gogi Vidanovic
Monday, 23.07.2018
15:47

Pa to si pricao i prosle godine u leto pa u zimu.aman vise.Uz duzno postovanje prema tebi,ja licno mislim da dobro radis svoj posao ali Djukic ne moze da se uklopi i tacka.On treba da ide.Evo Ivice jos jednom se ponavljam:Prosle godine smo na srecu dobili dosta utakmica ,iskreno nismo odigrali nista osim Macve cinimi se i Olimpijakos u revansu kada je sve bilo reseno.Zvezdu nismo uspeli da nadigramo ni u jednom mecu,gubili smo mnogo bodova kod kuce,igri sa dva zadnja vezna igraca i protiv znatno slabijih protivnika.U Evropi smo Videoton prosli zahvaljujuci sreci (Stojke u Beogradu odbranio zicer),u revansu smo sve sanse pretvorili u golove a oni su imali prvi zicer da povedu (igra nikakva),protiv Skendije isto egal i igra nikakva,Dinamo Kijev nas ubio,Yang boys vise sansi i bolja igra od nas realno.E sad ko je ta Skendija,Videoton i Yang Boys?Jer oni pripadaju Evropskoj eliti?Da se ne lazemo u rangu su sa nama ili cak ispod.Alo se ne varam niti Albanci,ni Madjari nisu imali predstavnike u Ligi sampiona.Protiv Plzena katastrofa.To je sto se tice Evrope ali u prvenstvu igrati kukavicki i ne dozvoljavati da se tim uigra i gubiti od Radnickog,Napretka,Spartaka,Radnika, i vise ne znam kog sve.Pa ko nam je kriv?Treba da igramo napadacki u nasoj ligi jer mislim da smo uz Zvezdu najkvalitetniji u ligi.Suma treba da igra iza napadaca i to da veze nekoliko utakmica pa ako ne zna zbogom.Treba licem prema golu a ne ledjima.Pantic mi deluje da mnogo hoce a malo daje.Da ne pricam o igracima jer mislim da su za nase potrbe ok.ali uz trenera koji nema igru dve sezone ali Ivice dve sezone pa aj pustite ga da izgubi jos koju pa pricajte onda kako je kriv Terzic ili Kokeza a mi gubimo od Radnika bez igre koja je ocajna.TI radis dobro svoj posao ali Djukic NE.

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Monday, 23.07.2018
16:53

Skenderbeg, ne Skendija. I od Vozdovca smo gubili, a bogami i od Vojvodine.

avatar
Grobar977
Monday, 23.07.2018
19:20

Iliev ne radi svoj posao dobro.

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Monday, 23.07.2018
15:43

CENTRALNI VEZNI, TREBA NAM CENTRALNI VEZNI, CENTRALNI VEEEEZNIIII, TREBA NAM CENTRALNI VEZNI!!!

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Monday, 23.07.2018
15:37

Koliko je (od) tih suteva bilo u okvir gola? Da li si svestan da nam treba jedan igrac na stoperu (zbog cega je Mitrovic otisao, a doveden stranac, bice tema za proucavanje), levom beku (ne moze Sehovic u kontinuitetu da igra, pobogu, nema ni 18), centralnom veznom, krilu i u spicu (cenim da Jovanovic uopste vise nije u kombinacijama) i zasto nisi? Zbog cega si doveo sve same polutane osim mozda Enakea i Rikarda? Odmah da ides!

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 23.07.2018
15:36

Zakarić ne bi bio pojačanje ako je on u pitanju.

avatar
Peđa3
Monday, 23.07.2018
15:34

Znači Iliev odlazi nakon sezone koja je pred nama.

avatar
Raky_b
Monday, 23.07.2018
18:13

Pa bar da imamo cemu da se sledece godine nadamo.

avatar
Младић
Monday, 23.07.2018
20:38

паз да неће...наћи ће он и тад неки изговор макар и ненормално глуп да остане.То је човек,кварљива роба кад седне у фотељу и осети моћ не враћа се на старо без мотке.

avatar
Brajkoo
Monday, 23.07.2018
15:07

Partianu treba pojacanja i u veznom redu, fale cvrsci igraci, bocni, brzi, u skoku je Partizan ocajan a i golgeteri su tanki

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Monday, 23.07.2018
16:51

A levi bek i stoper mladi dok je golman na izlaznim vratima:-D

avatar
Vidicnemanja
Monday, 23.07.2018
15:02

Citavo prvo poluvreme nisu bili opasni po gol radnika,mozda tosic jednom.Djerlek ne mozi da igra plejmekera jer nema pregled igre,partizan bez krila je neprobojan,sehovic se izvlacio na krilnoj poziciji ali nema prijem lopte,to mora da uci.Suma mora u sredinu,po krilima je belopasan ali mu saigraci slabo dodaju loptu jer u timu nema hemije koja je bitna za uspeh.Ivanovic tek u prolecnom delu moze da nesto pokaze.Sve u svemu,bez krila i pleja tesko ce se nesto uraditi

avatar
Südkurve München
Monday, 23.07.2018
14:54

Kako cete titulu vratiti ??? Jedino ako otpustite Djukica i angazujete Milojevica. Sanse za to su vam -100%

avatar
magister
Monday, 23.07.2018
14:36

Fudbal i jeste najpopularniji sport i najomiljenija i najvažnija sporedna stvar na svetu zato što je kompleksan. Početnici mogu da se iznenađuju činjenicom da su imali inicijativu - pa izgubili. Profesionalci su svedočili, gledajući ili učestvujući u velikom broju takvih utakmica. Kad tome dodamo da i sam Ilijev konstatuje da nam se slično dešavalo i prošle godine, nije li to razlog više da se upitamo, pa ume li ova Uprava, ume li ovaj stručni štab da neuspeh iskoristi kao iskustvo, da se popravi i ne ponavlja greške? Može Đukiću svašta da bude normalno, ali jučerašnji poraz je ISTORIJSKI, jer je Partizan PRVI PUT u svojoj i Radnikovoj istoriji, izgubio od ovog rivala. Teško je to onda nazvati - normalnim. Sve u svemu: dosadni ste, ne umete, niste pobednici, uprava je montirana spolja - to nisu ljudi Partizana koji su do tog mesta došli dugogodišnjim radom u klubu ili bar u fudbalu, pa makar u sportu, uprava ili mulja i pravi duple ugovore ili nema pojma sa pregovaranjem, ugovorima, načinom da proda, dovede ili zadrži igrača iz sopstvene škole. Leonardo i Đurđević su prodati ne najboljem ponuđaču, Leonardo i Tavamba su prodati znatno ispod cene klubovima iz sveta u kome se finansijsko poslovanje ne prati kao u Evropi i kako bi trebalo u Srbiji, što upućuje na zaključak da su i prodati tamo zato da bi se deo cene dobio van redovnih finansijskih tokova. Znači, postoji sumnja i da je uprava možda nepoštena (rekoh, alternativa je da je potpuno nekompetentna, a prva činjenica nikako ne isključuje drugu).

avatar
Meepo
Monday, 23.07.2018
14:16

Leo dođi kući.

avatar
Zoki Knez
Monday, 23.07.2018
14:05

Da li Ti covece vidis i shvatas da mi nemamo IGRU.To je sve bez ideje bez energije bez motivisanosti.Nema utrcavanja udvajanja sve je to glupo kruzenje oko zone sa pokusajima centarsuta uglavnom neuspesnih.Potpuno isto kao prosle sezone,pa ko to zeli da gleda cak i ako se pobedi.Ovde se uopste ne vidi u ovakvom mucenju lopte da postoji trenerova ruka.

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Monday, 23.07.2018
19:38

Mi je nemamo od kako je Djukic trener.Slazem se

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Monday, 23.07.2018
19:40

Mi nemamo igru od kako je Djukic trener.Slazem se sa tobom.Ocito oni gledaju fudbal drugim ocima