Iliev najavio Partizanovo ''najbolje lice'', evo ko se vraća u četvrtak

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.07.2018.
11:34
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Crno-beli žele da što pre poprave utisak iz Surdulice, a prva prilika je već protiv Trakaija, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Partizan je posle obećavajućeg starta u dvomeču sa pljevaljskim Rudarom naleteo na ''minu'' u Surdulici, izgubio od Rudara sa 1:0 i već posle prvog kola je u zaostatku od tri boda za najvećim rivalom, Crvenom zvezdom.

Ono što ekipu Miroslava Đukića sada očekuje, jeste duel sa litvanskim Trakaijem u Humskoj, u četvrtak od 20.30 časova, u drugom kolu kvalifikacija za LE.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev očekuje pravu reakciju ekipe posle pomenutog poraza i veruje da će navijači ponovo imati razloga za zadovoljstvo.

''Prvo gledamo naredni meč sa Trakaijem, mi smo sigurno favoriti, sve je na nama. Ovaj poraz u prvenstvu je jedna opomena da se ekipa još više stegne, naša ekipa je uvek u Evropi pokazivala najbolje lice, verujem da će tako biti i ovoga puta'', izjavio je Iliev za TV Partizan.

Kadrovska situacija u ekipi nije idealna, napadači Nikolić i Ožegović zbog povreda neće biti na raspolaganju treneru Đukiću, ali Iliev je potvrdio i jednu dobru vest.

''Imamo malih problema sa povredama napadača, prvo Nikolića, sada i Ožegovića sa kojim hvala Bogu, nije ništa ozbiljno ali za prvi meč ćemo nastupiti bez obojice.

Ali, tu su ostali, vraća nam se Marko Janković koji zbog lakše povrede nije igrao u Surdulici, očekujem da ekipa pozitivno odgovori posle poraza i da od ove utakmice krupnim koracima krenemo dalje'', izjavio je Iliev.

Kada je u pitanju jučerašnji žreb, uglavnom je zadovoljan, želeo je da Partizan izbegne ukrajinsku Zorju, od koje je izgubio na pripremama, a protivnici iz Skandinavije (Nordsjiland ili AIK) su ''po meri'' Partizana, s obzirom na sjajnu tradiciju koju ima.

''Mislim da su bolje ekipe od ovih koje smo imali do sada, ali smo mogli i lošije da prođemo na žrebu'', dodao je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 25.07.2018
00:29

Prvo, zaista mislim da ovaj Partizan, sa ovom upravom i trenerom - ni protiv koga više nije favorit. Drugo, klub koji dolazi jeste slabiji po igračima i tradiciji, pa iako smo i mi slabi, ne po igračima, već po načinu igre i vođenja tima i kluba, verovatno je logično da ih u dva meča pobedimo. Da li će neko od toga pokušati da napravi USPEH? Treće, večeras sam gledao Zvezdu, protiv, svi kažu, znatno jačeg kluba od ovih s kojima ćemo mi igrati. Nažalost, moram da priznam, otkako je Đukić tu ja nisam video ni pristup igri ni način igre ni približan ovom koji je Zvezda večeras pokazala. Bili smo u ogromnoj prednosti u odnosu na Zvezdu poslednjih godina, u svakom pogledu, a onda su došli oni (VVV)... pa smo sad u situaciji da bismo mogli mnogo štošta od njih da naučimo. Pre svega Đukić od Milojevića. To je činjenica i nije ništa strašno, da je pametan, mnoge neuspehe i traljave igre od prošle godine bi koristio da nauči. Ali, mi gledamo i dalje - isti koncept, isti dosadan fudbal, sporo kruženje oko protivničke formacije dok ne izgubimo loptu ili uradimo nešto besmisleno. Blistao je nekada naš dečak, Radonjić, koji je takođe otišao bez obeštećenja iz Partizana, jer mi ne umemo da ugovorima obavežemo decu koja pohađaju školu da to što dobiju posle vrate sa 5 godina igre u Partizanu (evo im besplatan savet: napravite ugovor po kome svaka godina učenja košta 1mil evra, uslovno, odnosno može se otplatiti igrom pet godina u Partizanu za pristojnu platu). Ne samo da je dao dva gola, nego je šutnuo BEZ BLOKA prema golu više puta nego ceo tim Partizana na dve utakmice. Ilijev, za tebe je došlo VREME ĆUTANJA.

avatar
djordja
Tuesday, 24.07.2018
19:17

Stidiš li se imalo Ivice???

avatar
FamilyHangingOut \'11
Tuesday, 24.07.2018
16:59

Svratio sam samo da ti se javim Hahaha

avatar
Marko023
Tuesday, 24.07.2018
14:33

Ajde bre ostavi se demagogije i napusti funkciju zajedno sa Djukicem. Ako ce Jankovic da nas vadi onda bolje da ni ne igramo. Cele prosle sezone se vodila mrtva trka izmedju njega i Tosica ko ce biti najgori na terenu. Bambi je barem dao par golova, a Jankovic je koristio ekipi taman toliko kao da smo na teren postavili kamen za kupus.

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Tuesday, 24.07.2018
14:30

Leonarda je skautirao Arnaut, a saglasnost dao Ivan Tomić.
Evertona je doveo Tomić, isti skaut.
Milenkovića je Tomić prebacio iz Teleoptika iako su mu se svi smejali, govoreći da ne zna da trči i da ima dve leve.
Đurđević je došao na lični poziv Marka Nikolića.
Tavambu je skautirao i besplatno doveo Damir Čakar.
Tomić je iz sadašnjeg sastava doveo još Marka Jankovića, Kiću Kosovića i levog beka Miletića.
Ožegović, Suma, Bambi, Pantić i Zdjelar su Ilievov izbor.
Ćelavi Miletić, Mitrović, Urošević su dovedeni uz saglasnost sa Đukićem. Za ove iz Subotice i još par njih je jasno čiji su.

avatar
ercov
Tuesday, 24.07.2018
14:27

Samo kad ga vidim muka me uhvati jer je najodgovorniji za proslogodisnje ponizavanje Partizana a ponizavanje se uveliko nastavlja i sa novom sezonom. Do ovakvog ponizavanja sigurno nebi doslo da Partizan ima rukovodece ljude koji se o fudbalu imalo razumeju jer u suprotnom Ilijev i Djukic bi vec poodavno leteli iz kluba.

avatar
Coa Legenda
Tuesday, 24.07.2018
14:14

A rekao mi je ujak kad sam bio klinac da cemo da molimo Zeku i Bjeku da se vrate.... nisam mu verovao tada....

avatar
Grobar977
Tuesday, 24.07.2018
16:11

Isto mi je rekao Ćale kad je bio bojkot.

avatar
Coa Legenda
Wednesday, 25.07.2018
17:26

Uzas... kakva nam je igra pod Djukicem ne gleda mi se Partizan.... A ovaj terijer od Ilieva kad krene da lupeta smuci mi se zivot....

avatar
ZoranZ.
Tuesday, 24.07.2018
13:48

Najvece pojacanje bi bilo da je Jankovic otisao negde, ovako njegov ulazak je oslabljenje. No, ti veze nemas, pa ti je oprosteno.

avatar
Matara
Tuesday, 24.07.2018
13:41

Ubi nas ovaj Misa Filipovic...

avatar
Nikola Spasic
Tuesday, 24.07.2018
12:31

kakvo bre najbolje lice..ovakvom igrom nema napretka ni na vidiku..ide lopta sporo po sirini bez promene ritma i svi napadi uglavnom nam se zavrsavaju na 30 -ak metara od gola protivnika bez prave zavrsnice i nekog jaceg tempa,sve u svemu,jadno i zalosno izgleda partizan u ovom trenutku

avatar
djoleo
Tuesday, 24.07.2018
12:17

Svaki dan kad otvaram novine, očekujem vest da ste ti i Đukić smenjeni. Ode još jedna godina u nepovrat.

avatar
nemam pojma
Tuesday, 24.07.2018
12:09

Ne znam, nije mi jasno, ali mi je strašno čudno, da su nam svake sezone na startu igrači ispovređivani. Dobro, ovo sa Ožegovićem se desilo i sudija meča bi morao biti sankcionisan što nije svirao ni faul, a pogotovo što nije prekinuo igru. Po pravilu u Evropi, ovo bi bio CRVENI KARTON! Inače se svaki start laktom ocenjuje žutim kartonom, a ovaj, gde je lakat išao napred, sigurno nameran, je morao biti direktan CRVENI.

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Tuesday, 24.07.2018
11:58

Nas raspored u narednih nekoliko kola:

2. Dinamo Vranje - Partizan
3. Partizan - Mladost
4. Zemun - Partizan
5. Partizan - Rad
6. Macva - Partizan
7. Partizan - OFK Backa
8. Proleter - Partizan.

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 24.07.2018
12:58

Partizan prosto mora da dobije svaku od ovih utakmica, jer su ovo ekipe za smejanje.

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Tuesday, 24.07.2018
15:53

Morali smo i Radnik pa nismo:-(((

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 24.07.2018
14:21

Ovde ako ne budu 21 bodova onda gasimo klub.

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Tuesday, 24.07.2018
11:42
avatar
Beli
Tuesday, 24.07.2018
11:39

Demagog. u prici sve naj a u praksi.....

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 24.07.2018
11:37