Iliev odgovorio ''paničarima''!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.06.2017.
22:25
Izvor: Sportske.net, Sportnetwork TV

Sportski direktor Partizana smireno gleda na dosadašnji tok priprema i prelaznog roka u Humskoj.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

I dok među navijačima Partizana ima zabrinutosti i nervoze, kako zbog iščekivanja željenih pojačanja, tako i zbog dva uzastopna poraza crno-belih u isto toliko odigranih mečeva na pripremama (Zeta 0-1, Mladost Lučani 0-1), sportski direktor Partizana Ivica Iliev i dalje uverava da je sve pod kontrolom u klubu iz Humske.

On je u izjavi za ''Sportnetwork TV'' najpre napravio osvrt na pomenute utakmice, uz podsećanje koji igrači su crno-belima nedostajali u tim utakmicama.

''Ništa to nije nelogično. Čak jedna utakmica nije ni bila planirana da se igra. Prvih dana se samo radi na fizičkoj spremi, nastupili smo sa 11 igrača iz juniorskog pogona, bez petorice najkvalitetnijih, pogotovo u ofanzivnoj liniji, sa teškim nogama, a protiv rivala koji su već u takmičarskoj formi, i bilo nam je bitno da se provere potencijalni kvaliteti za budućnost.

Ono što je najbitnije, to je da nas niko nije napustio, osim naravno Milenkovića. Prvo kolo kvalifikacija ćemo dočekati u najjačem sastavu, s kraja prošle sezone. To je raritet u našim uslovima, 'nemoguća misija', a mi smo se izborili za to'',
objašnjava Iliev.

Što se tiče pojačanja, danas se pojavila vest da će još jedan Nemanja Miletić igrati u Partizanu naredne sezone, a Iliev naglašava da svako pojačanje koje dovede, to mora da bude u pravom smislu te reči.

''Pojačanja moraju da dođu na pozicijama koje nam škripe, ali trebaju nam igrači koji su BOLJI od postojećih. Ne vidim razloga ni za kakav strah, paniku, prelazni rok gotovo da nije ni počeo. Mi imamo tim koji je trijumfalno završio prošlu sezonu'', izjavio je Iliev.

Na kraju je prokomentarisao povratak Danila Pantića u Humsku.

''Samo strpljenje i podrška i verujem da će nam on doneti ono što očekujemo'', zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Sunday, 25.06.2017
07:43

Kaze nije ni poceo prelazni rok, to je istina ali za nase klubove je poceo odavno jer mi krecemo prvi sa utakmicama. Pa jel treba da se ceka polovina Jula pa da dodju novi igraci, kad ce se to uigrati. Opet hocemo Sumu. Dobar je igrac ali zar je jedini na toj poziciji. Ako je vec toliki problem njega dovesti dajte okrenite se drugim igracima. Naravno podrska za tebe ali ubrzajte se malo. Zvezda dovela barem 2-3 dobra igraca a nikoga nisu prodali. Imamo pare od prodaje dvojice mladih. Ulozite malo u ta pojacanja.

avatar
neymar-junior-10
Sunday, 25.06.2017
01:41

I prosle sezone smo gubili na pripremama pa smo osvojili titulu.

avatar
R E V O L T
Saturday, 24.06.2017
22:48

P.S. Opet se interesujemo za Sumu:-D

avatar
Dejan Korac
Sunday, 25.06.2017
10:33

Mi se stalno za njega interesujemo, dobar je igrac stvarno, ali brate mili mozemo naci valjda igraca na njegovoj poziciji

avatar
R E V O L T
Sunday, 25.06.2017
16:10

Vidis da bas i ne mozemo:-P

avatar
R E V O L T
Saturday, 24.06.2017
22:46

Miletic cela je bolji od Cirkovica, ali nije ni blizu onog koji nas je napustio i otisao, a da je odigrao tek JEDNU sezonu i nesto malo u onoj pre nje. Ako sutra ode i Everton (naravno, ne daj Boze, njegov i odlazak Leonarda bih TESKO preboleo), da li ces gledati to da nadomestis ili da dovedes boljeg od Jevtovica? Ako ode DJurdjevic, da li ce nekome pasti na pamet da vrati Marka ili Stefana Scepovica?

avatar
Saturday, 24.06.2017
22:39